Reus

Toca posar-hi el llacet

Reus. El conjunt roig-i-negre tanca un any històric amb l'objectiu de donar continuïtat a la victòria al Sánchez Pizjuán, guanyar l'Elx i acabar el 2016 ocupant una posició de ‘play-off'

El 2016 ha estat l'any més brillant de la història del Reus. Avui el conjunt roig-i-negre el tancarà davant de la seva parròquia contra l'Elx. L'objectiu amb què els de Natxo González afronten el darrer duel de l'any és clar: donar continuïtat a la victòria de la setmana passada al Sánchez Pizjuán i posar el llacet al 2016 tancant-lo en zona de play-off. Enllaçar dues victòries, de fet, permetria als del Baix Camp marxar de vacances amb la moral pels núvols, ja que tot i estar a dalt, l'assignatura pendent dels últims mesos ha estat la regularitat: des de l'octubre que no guanyen dos partits seguits. A l'equip roig-i-negre també l'ha penalitzat la falta d'efectivitat en atac (sis gols en els darrers set partits), un fet que amoïna relativament el tècnic. “Anem curts de gol, però el gol ningú no te l'assegura i s'ha de pagar”, va dir en la prèvia del partit Natxo González, que hi va afegir: “Això ni em preocupa ni m'obsessiona, tenim prou arguments per millorar el nostre percentatge d'encert i, si no és així, fins ara tampoc no ens ha anat tan malament.”

Respecte al rival, un Elx també marcat per la irregularitat que té força problemes per guanyar lluny de casa, Natxo no es refia de les dinàmiques i va recordar que, en el darrer partit al municipal, el Còrdova encadenava nou jornades sense vèncer i va acabar vencent. El basc avisa de la capacitat ofensiva que té el quadre d'Alberto Toril, que té uns números antagònics als del Reus: “L'Elx és un dels equips més golejadors i també dels més golejats, així que haurem de minimitzar els seus punts forts en atac.”

El tècnic visitant també va destacar les virtuts i defectes del Reus: “No té una gran capacitat per marcar-te un gol, però és un conjunt difícil, ben armat i al qual és complicat generar ocasions de gol.” En tot cas, l'entrenador cordovès confia a poder tornar del Baix Camp amb els tres punts al sarró, després d'encadenar dues jornades sense vèncer i haver sumat només un punt en els últims quatre desplaçaments: “Estem perfectament capacitats per guanyar.”

LES FRASES

L'Elx és dels més golejadors i dels més golejats. Hem de minimitzar els seus punts forts en atac
Natxo González
entrenador del reus
El Reus es mou bé amb resultats curts i és sòlid, però som un equip capacitat per vèncer
Alberto Toril
ENTRENADOR DE L'ELX

Natxo espera tenir tothom a punt al gener

El pas de les setmanes ha anat permetent a Natxo González disposar de més homes, ja que fins ara l'equip s'ha vist molt afectat per les lesions. De fet, amb vista al partit d'avui, l'entrenador del Reus només té la baixa del lesionat Vítor, que ja està gairebé recuperat –”tenim l'objectiu que estigui a punt després de les vacances”– i del sancionat Ángel Martínez, que cedirà la plaça al carril esquerre de la defensa a Migue García.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)