3a divisió FEF

El Manlleu, l'últim test de la primera volta

3a divisió. L'Olot rep la visita dels osonencs (a les 16.30 h) en un derbi de Bracons en què estarà en joc el campionat d'hivern per als olotins

L'Olot rep la visita del Manlleu (a les 16.30 h) en el que serà l'últim test de l'any per al conjunt dirigit per Ramon Calderé. Els garrotxins lluitaran per aconseguir un altre triomf i tancar així la primera volta amb l'anecdòtic campionat d'hivern.

El Manlleu es troba en el millor moment del curs després de perdre només un enfrontament –al camp del Peralada (3-0)– en les darreres set jornades. El mal inici de campanya –va aconseguir el primer triomf en la dotzena jornada– està passant factura a l'equip dirigit per Miquel Muñoz, que disposa de jugadors amb experiència com Aumatell o l'exolotí Albert Canal. “És un partit important, més enllà de la rivalitat sana amb el Manlleu. Aconseguint el campionat d'hivern assumiríem lluitar claríssimament pel títol”, comenta Ramon Calderé, que sobre el contrincant hi afegeix: “El Manlleu encadena bons partits, amb molta intensitat, ritme i ganes de guanyar. Haurem d'anar amb compte.” El tècnic de Vila-rodona tindrà la baixa segura de Roger Vidal, sancionat amb un partit de suspensió per acumulació de targetes grogues, i el dubte d'Uri Santos.

LA PRÈVIA

Haurem d'anar molt amb compte ja que el Manlleu fa bons partits, amb ritme i intensitat
Ramon Calderé
entrenador de l'Olot
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)