Reus

L'Elx s'imposa per la mínima al Reus (0-1)

Final d'any amb derrota. Els roig-i-negres, mancats d'encert, no han estat capaços de neutralitzar el gol de Guillermo just després de la represa

reus 0 Elx 1

REUS DEPORTIU:Edgar Badia; Alberto Benito (Fran Carbia, 71'), Pichu Atienza, Babic, Migue García; Ramon Folch, López Garai; Jorge (David Haro, 63'), Máyor, Miramón; i Chrisantus (Edgar Hernández, 63').ELX:Juan Carlos; Robert, Armando, Pelegrín, Edu Albacar; Hervías, Pelayo, Dorca, Liberto (Iriondo, 64'); Nino (José Ángel, 75') i Guillermo (Álex, 90').GOLS:0-1 (46') Guillermo.ÀRBITRE:González Fuertes.T.G.:als visitants Guillermo, Pelayo, Dorca, Edu Albacar i Álex.

L'Elx ha aigualit el final d'any al Reus. En l'últim partit d'un 2016 històric per al conjunt del Baix Camp, els il·licitans han tingut la inspiració de cara i n'han fet prou amb un gol de Guillermo en la primera acció del segon temps per tornar a casa amb els tres punts al sarró. Tot i la derrota, el Reus ha estat un conjunt batallador, penalitzat com en d'altres ocasions per la manca d'efectivitat.

En el primer temps, l'aiguat que ha caigut aquest vespre a la capital del Baix Camp ha condicionat el joc dels dos equips. Així, gairebé no s'han vist ocasions de perill. El gol de Guillermo just després de la represa, però, ha fet que el duel s'animés. I és que el Reus ha buscat amb empenta la porteria de Juan Carlos. Sense inspiració per marcar, però, és impossible guanyar i, així, el 0-1 ja no s'ha mogut.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)