3a divisió FEF

Futbol

Tercera divisió

Igualtat sense fruit

No hi ha premi. El Sabadell B i l'Europa sumen un punt insuficient per sortir de la zona de perill de la taula

SABADELL B 0 EUROPA 0

SABADELL:Arnau, Diego, Gonzalo, Éric Pujol, Guillem, Mendoza (Montero, 83'), Padilla (Aliaga, 75'), Víctor (Sergio, 92'), Facu, Lledó i Ñito.EUROPA:Fer, Joel, Rojas, Cano, Rubi, Alberto, Civil, Gonzalo (Reverter, 71'), Fran Bea, Joel Coch i Gueri.ÀRBITRE:Mancera Antón.T.G.:als locals Gonzalo, Mendoza i Lledó; als visitants Fran Bea, Joel Coch i Gueri.PÚBLIC:Uns 200 espectadors a l'Olímpia.

El Sabadell B i l'Europa començaran la segona volta com han acabat la primera: lluitant per sortir de la zona compromesa de la classificació. El partit d'ahir els hauria pogut servir com a trampolí per agafar una mica d'aire en la part baixa de la classificació, però la igualtat va predominar i cap dels dos equips va poder trencar-la amb algun gol.

La primera meitat va ser la més moguda. El xoc va començar amb un córner directe de Padilla que va anar al travesser (8'). El partit va continuar navegant fins que Civil va gaudir d'una molt bona oportunitat en un xut col·locat que també va topar amb a la fusta. I en el tram final de primer temps els arlequinats podrien haver marxat al vestidor amb avantatge. El porter visitant, Fer, ho va impedir (35') amb una mà que va aturar un servei de Facu, a centrada de Guillem, mentre Lledó, cinc minuts després, va estavellar la tercera pilota del partit al pal en un servei des de la frontal de l'àrea.

Més calma

L'acció i les ocasions del primer temps es van acabar en la segona meitat. Cap dels dos equips va saber trencar les ordenades defenses rivals i Civil va ser l'únic que va intervenir per trencar la monotonia, però el seu xut va marxar a córner desviat pel porter. La resta del partit va ser de possessió de la pilota repartida.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)