Territorial

Un punt molt suat pel Lloret

1a catalana. Els selvatans empaten contra el Martinenc després de començar perdent i que Tuscà aturés un penal en la segona meitat

lloret 1 martinenc 1

LLORET:Tuscà, Aniol, Poderoso, Majó, Romero, Aparicio, Portavella, Carlos Gómez, Bader, Adrián Expósito (Narcís, 58') i Peti (Riki, 58').MARTINENC:Espinet, Márquez, Vallejo, Lobo, Campos, Varese, Kilian (Chicho, 62'), Antolínez (Lozano, 46'), Roland Garros (Tamba, 83'), Adri Ruiz (Hugo, 46') i Adri Grau (Hayati, 78').GOLS:0-1 (7') Adri Ruiz. 1-1 (79') Aniol.ÀRBITRE:Masip Vidal.T.G.:als locals Aniol i Aparicio; i als visitants Roland Garrós, Adri Grau i Campos.

El Lloret continua invicte com a local i ahir va sumar un punt més que li permet acabar l'any en la zona alta de la classificació amb 23 punts. Ahir els selvatans van empatar contra el Martinenc en un partit molt treballat, en què els selvatans van haver d'anar a remolc des dels primers compassos, ja que Adri Ruiz va avançar els barcelonins en el minut 7 després d'una jugada embolicada. Amb el marcador en contra els visitants es van trobar molt a gust, i a través de l'ordre defensiu van tenir el matx controlat fins a la mitja part.

Els d'Edu Urdiales, a qui en la primera part els havia costat molt crear perill, van fer un pas endavant en la represa. Gràcies a això els selvatans van crear més perill, però també van deixar més espais al darrere i el Martinenc a punt va estar d'aprofitar-ho al contraatac. Els visitants, també van disposar d'un penal per fer el 0-2, però Tuscà va salvar el Lloret. I ja en el 79', en una acció plena de rebots, Aniol va aconseguir fer l'empat a un que acabaria sent definitiu.