3a divisió FEF

El Peralada vol un triomf per endolcir les vacances

3a divisió. Els xampanyers reben la visita del Júpiter (12 h) amb l'objectiu d'oblidar l'ensopegada a Ascó i tancar la primera volta amb una victòria

“Passi el que passi avui acabarem la primera volta almenys amb 41 punts, de manera que les conclusions segur que seran molt bones”, assegura Arnau Sala abans de tancar aquest migdia (a les 12 h) la primera volta del campionat a Peralada rebent el Júpiter. Tot i que els números fins ara són espectaculars, els xampanyers van perdre el lideratge la setmana passada amb la derrota al camp de l'Ascó, i avui es volen refer amb una victòria per afrontar les vacances de Nadal amb un bon coixí de punts respecte al cinquè classificat.

A priori, l'escenari per al Peralada és ideal, ja que rep el penúltim classificat, que només ha sumat un punt dels últims 18, però el tècnic xampanyer considera que és un partit trampa: “La setmana passada ja vam sortir despistats i ara estem pensant més en les vacances i en els viatges que vindran que no pas en el futbol, i això no m'agrada, perquè no ens podem permetre abaixar la tensió ni una mica. A més, el Júpiter és un bon equip, que fa un futbol dinàmic i que no es mereix estar on està”, analitza Sala, que per al partit d'avui tindrà les baixes dels lesionats Cesc Clotet, Nacho Ruiz i Sergi Álamo.

LA PRÈVIA

Estem pensant més en les vacances que en el futbol, i no ens podem permetre abaixar la tensió
Arnau Sala
Entrenador del peralada
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)