3a divisió FEF

Futbol

Tercera divisió

Empat en inferioritat

Sense gols. La Jonquera deixa la porteria a zero, després de sis partits sense aconseguir-ho, en un matx que es va complicar per les decisions arbitrals i per l'expulsió del debutant Isma en la represa

la jonquera 0 santfeliuenc 0

LA JONQUERA:Toni Montero, Ivan Ruiz, Pau Bonmatí, Sergi Murga, Mamau, Henry (Juanpi, 64'), Zou, Brice, Isma, Tidiane i Òscar Molina (Pep Vergara, 71').SANTFELIUENC:Tony, Víctor, Èric Ruiz, Joserra, Ortiz, Olmo, Èric Pacheco (Jaume, 86'), Jaime, Ferri (Guille, 82'), Tena i Romo (Patxi, 70').ÀRBITRE:Gonzales Moreno.T.G.:als locals Sergi Murga, Pau Bonmatí, Henry i Tidiane; i als visitants Jaime, Èric Ruiz i Èric Pacheco.T.V.:al local Isma (67') per doble amonestació.PÚBLIC:Uns 100 espectadors.

Segon empat consecutiu de la Jonquera, que va tornar a deixar la porteria a zero després de sis jornades sense aconseguir-ho, però que ja encadena set jornades sense guanyar. Els altempordanesos van fer un bon primer temps i van gaudir d'ocasions per marcar, però en la segona part es van veure superats per un Santfeliuenc que no va saber aprofitar l'expulsió del debutant Isma (67') per imposar-se.

Després d'uns primers minuts de tempteig i de joc al mig del camp, el conjunt local va començar a tenir protagonisme en atac i va buscar el gol amb un xut alt de Tidiane (8'), una rematada fallida d'Òscar Molina dins l'àrea (10') i amb una passada en profunditat de Zou que va deixar sol Henry, però el seu xut el va aturar Tony (13').

Els jonquerencs es van defensar amb molt d'ordre mentre el Santfeliuenc va practicar un joc combinatiu però que no va tenir gaire profunditat en el primer temps. Les úniques arribades visitants van ser un córner tancat que va refusar Montero (27') i un xut desviat d'Èric Pacheco (34'). En els últims 10 minuts del primer temps l'equip local es va mostrar molt actiu per les bandes amb centrades perilloses que entre el porter i la defensa van rebutjar. Els jonquerencs van reclamar l'expulsió de Tony per tocar la pilota amb la mà fora de l'àrea (37').

La segona part va començar amb una clara ocasió per al local Ivan Ruiz en un servei de córner, però el seu xut no va entrar per molt poc (47'). La decoració va ser ben diferent a la del primer temps, amb un Santfeliuenc molt més actiu i amb més presència al camp contrari, que es va traduir en un potent xut de Tena que va aturar Toni Montero (62').

El partit es va complicar en el 67' quan Isma va veure la segona groga perquè l'àrbitre va considerar que simulava penal. En inferioritat, els jonquerencs van intentar conservar l'empat i pràcticament no van tornar a crear perill, excepte en una centrada de Juanpi que no va trobar rematador (69'). Qui més va buscar el gol de la victòria va ser el Santfeliuenc, que ho va intentar amb un xut de falta de Joserra (74') i una centrada d'Èric Pacheco que va aturar Montero en dos temps (79'), però el marcador de les Forques no es va moure fins al xiulet final.

ELS VESTIDORS

L'equip ha tornat a ser ell mateix, hem generat moltes ocasions i defensivament hem estat sòlids; no ens han generat perill
Marxem amb un regust amarg per no obtenir el premi que els jugadors s'han merescut al camp
Axel Vizuete
entrenador de la jonquera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)