Patacada abans de festes

De les que fan mal. El Palamós va caure golejat a casa contra el Vilassar en un mal partit del conjunt dirigit per Joan Mármol, que encadena tres jornades sense conèixer la victòria

palamós 3 vilassar 5

PALAMÓS:Marc Solé, Sergio García, Cano, Ayala (Herrera, 50'), Subi, Barrera, Guillem Cornellà, Agi, Serramitja (Ivan Garcia, 50'), Jaume Duran i Marc Medina (Feixas, 50').VILASSAR DE MAR:Pacheco, Oumar, Peque, Iván, Blanchart, Viale, Tejero, Dani, Èric, Pau (Ginés, 69') i Roger Matamala (Ousman, 79', Marcos, 85').GOLS:1-0 (36') Medina. 1-1 (45') Viale. 1-2 (48') Peque. 1-3 (57') Dani. 2-3 (65) Barrera. 2-4 (66') Cano, en pròpia porteria. 2-5 (73') Roger Matamala. 3-5 (80') Jaume Duran, de penal.ÀRBITRE:Congost Larrosa.T.G.:als locals Ivan García, Cano i l'entrenador Joan Mármol; i als visitants Matamala, Oumar i Marcos.T.V.:Cap.PÚBLIC:Uns 200 espectadors.

El Palamós no va poder acabar l'any amb bones sensacions per culpa d'una contundent derrota a casa contra el Vilassar (3-5). En la primera mitja hora de partit el domini va ser per al conjunt visitant –a Joan Mármol no li agradava el que estava veient i per això ja havia posat pràcticament tots els jugadors a escalfar–, però tot i així van ser els locals els que es van avançar mitjançant Marc Medina (36'), que va aprofitar la primera arribada amb perill del seu equip per marcar en un servei de córner. L'alegria va durar poc als locals, ja que en el temps afegit del primer temps un xut des de la frontal de Manu Viale va suposar l'empat del Vilassar.

La segona part va començar tal com havia acabat la primera, amb un gol del Vilassar, en aquest cas obra de Peque (48'). Acte seguit Joan Mármol va fer un triple canvi, però el Palamós, lluny de reaccionar, va encaixar el tercer gol, aquest de Dani, que va aprofitar una gran assistència de l'ex-Palamós Roger Matamala (57'). Narcís Barrera va retallar distàncies per als palamosins en el minut 65, però en la següent jugada Cano es va marcar en pròpia porteria el 2-4 (66'). A falta d'un quart d'hora per al final el Vilassar va fer més grossa la ferida local mitjançant Roger Matamala, tot i que els palamosins no es donaven per vençuts i van tornar a retallar amb un gol de penal de Jaume Duran (80'). En els darrers instants el Palamós encara va tenir dues ocasions més, una de Feixas i una altra de Barrera que va anar al pal, però finalment els tres punts es van esfumar i els de Joan Mármol ja encadenen tres partits sense guanyar (quatre a casa).

Estic molt decebut perquè quan fas les coses malament perds; i si les fas molt malament, perds per més diferència. L'1-1 ens ha fet molt mal