3a divisió FEF

L'efectivitat és la clau

3a divisió. El Peralada aprofita les ocasions, acaba la primera volta com a campió d'hivern i goleja un Júpiter perillós en l'inici i combatiu fins al final

peralada 4 júpiter 1

PERALADA:Gianni, Chele (Pau Ribas, 62'), Carbó, Vallho, Pablo Carbonell, Javi Sánchez, Traoré (Estellés, 85'), Coro, Víctor Alonso, Boniquet i Draman Konaré (Serrano, 67').JÚPITER:Andrés, Pep, Julen, Adri, Sergi (Dani, 64'), Rafa, Èric, Vives (Jacobo, 82'), Uroz, Prat i Pau (Àngel, 76').GOLS:1-0 (25') Javi Sánchez. 2-0 (50') Vallho. 3-0 (53') Coro. 3-1 (71') Rafa. 4-1 (90') Javi Sánchez.ÀRBITRE:Sánchez Rico.T.G.:Traoré, Chele, Pablo Carbonell; als visitants Pep, Sergi, Rafa i Èric.T.V.:cap.PÚBLIC:Uns 300 espectadors al municipal de Peralada.

L'efectivitat del Peralada va ser clau en la contundent victòria contra el Júpiter per 4-1. Els locals, que no van oferir la seva millor versió, van aprofitar tres de les quatre primeres ocasions per situar-se amb un còmode 3-0 en l'inici de la represa que va fer inútil la reacció dels visitants. Javi Sánchez, amb dos gols, va ser un dels més destacats.

El Peralada es va mostrar desconegut en el primer tram del partit. Tot i tenir la possessió, els jugadors que entrena Arnau Sala no van exhibir la precisió habitual en les passades i pràcticament no es van acostar amb perill a l'àrea d'Andrés. Les primeres ocasions del partit van ser per als visitants amb un xut desviat d'Èric (2') i amb una passada interior de Vives a Pau que Gianni va refusar llançant-se als peus de l'extrem del Júpiter (12').

La primera acció ofensiva dels locals no va arribar fins al 20', amb un potent xut de Coro que va aturar el lloretenc Andrés. A poc a poc els peraladencs van començar a mostrar-se més precisos i les passades en terreny de joc visitant es van traduir en aproximacions perilloses. Draman Konaré va avisar amb un xut massa alt des de l'interior de l'àrea (24') i un minut després va ser decisiu en l'acció de l'1-0. El davanter va fer un bon control a la frontal i va assistir Javi Sánchez, que va batre Andrés amb un xut potent al pal curt (25').

El Júpiter, que s'havia mostrat ben situat damunt del terreny de joc i amb les idees clares, va acusar el gol i va veure com el Peralada passava a jugar amb més comoditat. Tot i això, els locals no van inquietar el porter rival en la resta del primer temps i l'única acció destacable va arribar amb una centrada molt passada de Chele des de la dreta (43').

La segona part va començar de manera immillorable per al Peralada, que va marcar dos gols en les dues primeres arribades a l'àrea. Vallho va aprofitar una centrada de Coro per marcar sobre la mateixa línia (50') i poc després Coro va definir molt bé després de rebre una assistència a la frontal (53').

El 3-0 no va deixar tancat el partit, ja que el Júpiter va reaccionar i va buscar el gol per mantenir-se amb vida. Rafa, que va enviar una pilota al travesser (64'), ho va aconseguir amb una rematada de cap en un córner que va batre Gianni (71'). El gol visitant va arribar just després d'una immillorable ocasió de Carbó per marcar el quart del Peralada. El partit va entrar en una fase oberta, amb els dos equips buscant la porteria contrària, que va tancar Javi Sánchez amb un gran gol en el 90'.

ELS VESTIDORS

Sabíem que seria un partit complicat, la gent ja pensa en les vacances. Per sort hem sentenciat el matx en l'inici de la segona meitat
El Júpiter ha jugat molt ordenat i ens ha costat generar ocasions. Amb el 3-1 no les tenia totes
Arnau Sala
Entrenador del peralada
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)