Territorial

Es deixen empatar

1a catalana. El Girona B s'ha de conformar amb un punt després d'anar guanyant 3-0 en la mitja part

girona b 3 mollet 3

GIRONA B:Conesa, Genís, Gallardo, Mario, Ferran, Guilana, Pepu Soler (Ronald, 76'), Hervías, Samu, Karim (Èric, 76') i Nahuel (Enrique, 68').MOLLET:Pol, Suli, Jordi, Chipi (Edgar, 80'), Navarro, Jandro, Nil, Miguelito (Masip, 46'), Juan Pérez (Jalal, 46'), Antonio i Xavi (Castro, 46').GOLS:1-0 (15') Samu. 2-0 (23') Guilana. 3-0 (40') Suli, en pròpia porta. 3-1 (51') Masip, de penal. 3-2 (69') Jalal. 3-3 (75') Chipi.ÀRBITRE:Barón Ajenjo.T.G.:als locals Ferran i Enrique; i als visitants Chipi i Suli.

El Girona B no va poder passar de l'empat contra el Mollet tot i avançar-se 3-0 en la primera part. A banda de la remuntada, el matx va estar marcat per l'aturada d'un quart d'hora en la segona part després d'uns incidents a la graderia que van provocar que el col·legiat sol·licités la presència de les forces de seguretat.

Els de Javi García van fer una primera part quasi perfecta i efectiva. Samu, Guilana i un gol en pròpia porteria de Suli van materialitzar la superioritat dels blanc-i-vermells i van deixar el partit, a priori, sentenciat. En la represa, però, els gironins es van trobar amb un penal rigorós en contra que Masip va transformar en el 3-1. Els nervis van aflorar al Girona B i ho va pagar car. Jalal va fer el 3-2 i, un minut després de l'aturada pels incidents a la graderia, Chipi va firmar el 3-3 . Tot i que el marcador no es va moure, en el tram final els dos equips van tenir ocasions, però les més clares van ser per al Mollet.