1a femenina

futbol

1a divisió femenina

Canvi i millora instantània

1a divisió femenina. L'Espanyol acabarà la primera volta fora de la zona de descens havent sumat set dels nou punts que té a partir de la incorporació de Luismi Marín a la banqueta

Quan falta un partit per acabar la primera volta i amb quatre punts de marge respecte al descens, l'Espanyol femení ha marxat de vacances de Nadal amb tranquil·litat. L'equip blanc-i-blau s'havia passat sis jornades de les 14 en posicions de descens i no va guanyar el primer partit fins que no va canviar l'entrenador –Luismi Marín va substituir Toni Polidano–. “Des que ha arribat entrenem cada dia i estem molt bé físicament. En els partits se'ns nota que no ens rendim”, diu Brenda Pérez, migcampista de l'Espanyol, que admet que el canvi d'entrenador ha millorat l'equip. Els números parlen per si sols: 7 punts de 15 amb Marín; 2 de 27 amb Polidano. “Ara ens falta el gol, que el tenim creuat, però estic convençuda que quan ens n'entri un, ens n'entraran molts més”, reconeix la internacional amb Catalunya.

Lombi, operada

La davantera gallega ja ha començat la recuperació del seu trencament als lligaments encreuats del genoll. No tornarà fins la temporada que ve.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)