Nàstic

Futbol

Segona divisió A

Doble repte motivador

Nàstic. Els quatre reforços d'hivern, convençuts que l'aposta arriscada que han fet pel cuer acabarà amb l'assoliment de la permanència i amb la reactivació de les seves carreres

El Nàstic va presentar-los ahir, però l'afició ja els va poder veure jugar de titulars diumenge contra el Tenerife. Que Emana, Barreiro, Luismi i Perone sortissin en l'onze inicial del primer partit de l'any, pocs dies després de fer-se oficials els seus fitxatges, demostra que el club grana hi té moltes esperances dipositades perquè ajudin l'equip en el complicat repte de la permanència. I ells, en la presentació d'ahir, van acceptar la pressió i van mostrar-se convençuts que l'arriscada aposta que han fet pel cuer els sortirà bé tant en l'aspecte col·lectiu com en l'individual. Consideren que la plantilla té potencial per aconseguir l'objectiu de mantenir-se a segona A i que les seves carreres, en punt mort pel poc protagonisme que han tingut en els últims mesos, es reactivaran.

Achille Emana, que va tancar en blanc l'aventura japonesa, va assegurar que el fet d'acceptar l'oferta d'un Nàstic en situació més que compromesa demostra que té ganes de treballar i lluitar, i està convençut que amb la unió de tots, equip, club i afició, se'n sortiran. A Manu Barreiro li ha agradat l'interès mostrat pel Nàstic i l'oportunitat de sentir-se més importat que en l'Alavés, i no li importa el fet que el seu nou equip sigui cuer. “És circumstancial”, va afirmar. Luismi busca a Tarragona la continuïtat que no ha trobat a Valladolid, i té ganes d'ajudar en l'objectiu del Nàstic. Per la seva banda, Perone, encantat de tornar al futbol espanyol –va jugar fa unes temporades en el Xerez–, es mostra molt ambiciós després d'haver superat el període d'incertesa dels seus dies a prova.

Més entrades i sortides

El director esportiu, Emilio Viqueira, va dir que treballen en les sortides de Boiro i Zahibo, i que estan atents al mercat per fer algun fitxatge més. Pel que fa als que ja han arribat, Viqueira diu que aportaran alternatives per al tècnic i l'alçada –sobretot Barreiro i Perone–, que es trobava a faltar.

LES FRASES

Venir al Nàstic en la situació en què està demostra que vull treballar i lluitar. Entre tots ho farem
Achille Emana
davanter del nàstic
Estic content de tornar a Espanya, era el meu objectiu. Ara ens toca treballar i millorar
Bruno Perone
defensa del nàstic
Tenia pocs minuts a Valladolid. He fitxat pel Nàstic per tenir més oportunitats i ajudar en l'objectiu
Luismi Sánchez
migcampista del nàstic
No és normal que el Nàstic sigui cuer amb la qualitat que té. Hi ha potencial per sortir-ne
Manu Barreiro
davanter del nàstic

Barreiro, finalment sancionat

Després que el comitè de competició desestimés l'al·legació presentada pel Nàstic a l'expulsió de què va ser objecte Manu Barreiro contra el Tenerife, el club va presentar un altre recurs, en aquest cas al comitè d'apel·lació, que ahir també va confirmar la sanció al punta, que es perdrà el duel de demà al camp de l'UCAM. El club grana no estava d'acord amb la segona targeta groga, segons l'acta per jugar sense una canyellera tot i l'advertiment de l'àrbitre, ja que considerava que no hi va haver avís. Segons el comitè d'apel·lació, però, en les imatges aportades com a prova pel Nàstic es veu el quart àrbitre fent l'advertiment. Sigui com sigui, el club considera la regla “molt injusta”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)