Reus

“Hem de recuperar el nostre joc”

Reus. Natxo González, que per al partit de demà contra l'Almeria podrà disposar una altra vegada de Vítor, espera que el seu equip torni a mostra-se dinàmic i productiu en atac

Natxo González no està satisfet amb el nivell que ha mostrat el Reus en els últims partits i és per això que el propòsit del tècnic basc és que torni a mostrar-se dinàmic i productiu en atac: “L'objectiu és recuperar el nostre joc, ja que en els últims partits l'hem perdut una mica. Si ho fem tindrem més possibilitats de guanyar i serem més fiables a casa.” El Reus ha perdut tres dels últims quatre partits, el de Valladolid i el dos últims a casa, contra l'Elx i el Còrdova. Els roig-i-negres espera trencar demà a la tarda la mala dinàmica en la visita d'un dels equips de la zona baixa, l'Almeria.

Vítor, a punt

Per al partit, Natxo González podrà disposar de Vítor, ja que recuperat de la segona lesió del curs, tot i que no és fàcil que entri en la convocatòria, ja que fa pocs dies que s'entrena amb normalitat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)