Territorial

El Girona no vol afluixar el ritme

Div. d'honor juvenil. Els gironins, que reben el Nàstic, tornaran a competir un mes després amb la intenció d'allargar el seu moment dolç

El Girona rep la visita del Nàstic al municipal de Vilablareix (a les 12.30 h). El conjunt dirigit per Àlex Marsal fa un mes que no competeix a alt nivell, primer per l'aturada corresponent del Nadal i després per l'ajornament del primer matx de l'any contra la Damm, a conseqüència de l'endarreriment en les obres del canvi de gespa a l'estadi dels barcelonins. La reacció del bloc gironí serà una de les principals incògnites per a l'enfrontament contra els tarragonins, i és que no serà fàcil mantenir-se amb tensió i al màxim nivell després de tants dies allunyats de la competició.

Precisament abans de la pausa obligada, el Girona travessava el seu millor moment des de l'inici del curs. Set jornades sense cap derrota i una sèrie de cinc victòries i dos empats van permetre als blanc-i-vermells allunyar-se fins a dotze punts de les posicions de descens directe. El Nàstic arriba a la cita encadenant quatre derrotes seguides que l'han acostat a la part baixa –són onzens amb 21 punts–, per tant, el Girona sap que guanyant els grana farà un altre gran pas cap a la permanència.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)