Nàstic

La clau de la primera fita

Nàstic. Merino va afirmar que el primer objectiu que es marca és abandonar l'última posició, un fet que es produirà si els grana guanyen aquesta tarda al camp del penúltim, l'UCAM

Juan Merino vol anar pas a pas i, per això, en la seva presentació, va afirmar que el primer objectiu que es marca és que el Nàstic abandoni l'última posició. Considera que tots els equips volen derrotar el cuer, es motiven per aconseguir tres punts que veuen fàcils a priori, i per això vol treure l'equip grana del punt de mira de tots els rivals. Fora de l'última posició, el futur es veurà amb més optimisme. Per assolir aquesta fita, el Nàstic necessita guanyar avui, ja que visita, precisament, el terreny de joc del penúltim classificat, l'UCAM, que té dos punts més. Un rival directe i una oportunitat per deixar la cua. És evident que per al Nàstic l'últim partit de la primera volta és determinant.

Merino va quedar, en línies generals, content amb la imatge del seu equip contra el Tenerife malgrat no passar de l'empat, de manera que és probable que no toqui gaire l'onze inicial. A més, l'amistós dels reserves dilluns contra un equip de la tercera divisió alemanya no el va deixar satisfet. Això sí, no podrà disposar de Manu Barreiro, referent ofensiu la setmana passada i baixa per sanció. No és, ni de bon tros, l'única absència dels tarragonins, que tampoc poden disposar del sancionat Delgado, ni dels lesionats Xavi Molina i Cristian Lobato ni dels internacionals africans, Djetei i Madinda. Gerard Valentín, que tenia lumbàlgia, va entrar ahir en la convocatòria malgrat haver tingut molèsties fins a última hora, si fa no fa com Jean Luc. Emaná, que ahir va rebre els elogis de Merino per la seva actitud, tornarà a sortir des de l'inici.

L'UCAM va començar força bé la seva temporada del debut a segona A, però ha anat a menys i, des que el tècnic Francisco Rodríguez va substituir José María Salmerón encara no ha guanyat. A La Condomina Merino assegura que el Nàstic tindrà tanta personalitat com si jugués al seu camp, sobretot perquè diu que tots els partits que falten són finals que cal afrontar de la mateixa manera. El tècnic afirma que el seu equip serà ambiciós en un partit en què la victòria, tal com insisteix, tindrà un elevat valor pel que fa a l'aspecte anímic.

LES FRASES

Tots els partits que juguem seran ‘finals', però en aquest hi ha emotivitat, perquè és un rival directe i té un gran valor anímic
Contra el Tenerife vam fer moltes coses ben fetes i hem de continuar igual, també a fora
Juan Merino
entrenador del nàstic

Tercer rival amb seu a La Condomina

El partit d'avui és el primer de la història entre el Nàstic i l'UCAM, un club creat el 1999 i que, després de diverses denominacions i seus, va ser refundat el 2011 sota el patrocini de la Universidad Católica San Antonio. Juga a La Condomina –reformada, amb la imatge canviada i menys seients– que el Nàstic ha visitat diversos cops en la seva història per enfrontar-se amb dos altres equips: el Real Múrcia, ara a segona B i amb la Nueva Condomina com a estadi, i el desaparegut Ciudad de Murcia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)