Territorial

La victòria contra el líder s'escapa

1a catalana. El Lloret marca aviat i juga molta estona amb un més, però Arranz (83') dóna un punt a l'Horta

lloret 1 horta 1

LLORET:Tuscà, Aparicio, Raúl Calvo, Aniol, Puntí, Majó, Romero, Bader (Narcís, 56'), Carlos (Roger, 56'), Riky i Adrián (Peti, 82').HORTA:Buetas, Grifer (Genís, 69'), Reyes, Marc Esteve, Juan (Xavi Torrent, 74'), Arranz, Marçal (Èdgar, 82'), Imaz (Kike, 69'), Eudald, Cristian (Pablo, 56') i Galeano.GOLS:1-0 (6') Puntí. 1-1 (83') Sergi Arranz.ÀRBITRE:López Buendía.T.G.:Marc Esteve, de l'Horta.T.V.:per doble amonestació a Reyes, de l'Horta (37') i Aparicio, del Lloret (86)'. També va expulsar Barry (Horta) mentre s'escalfava (61').

El Lloret va obtenir un punt contra el líder, l'Horta, en un partit que els selvatans van dominar en el marcador durant molta estona. El gol dels barcelonins va arribar tard (83'), però tampoc va representar un càstig injust per als locals, perquè el duel va ser competit i equilibrat, i això que l'Horta va jugar molta estona amb un jugador menys.

El partit va començar d'allò més bé per al conjunt local, que va marcar l'1-0 en una falta lateral que Riky va servir i que Puntí, entrant des del darrere, va connectar de cap (6'). El gol va donar confiança al Lloret, però l'Horta tampoc es va quedar enrere. Els barcelonins van buscar l'empat, tot i que tampoc van tenir ocasions gaire clares. El partit se'ls va complicar quan Reyes (37') va veure la segona targeta groga.

Tot i jugar amb deu homes, l'Horta va dur la iniciativa després del descans, i el Lloret va buscar sortides al contraatac. Tot i que els visitants buscaven el gol, el Lloret també va tenir un parell d'oportunitats –una doble ocasió de Narcís i Roger, i un un contra un de Peti– per ampliar l'avantatge. I ja en la recta final, va arribar l'1-1, en una centrada des de la banda esquerra que Sergi Arranz, anticipant-se al primer pal, va recollir i va enviar a la xarxa amb un bon cop d'esperó que va sorprendre Tuscà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)