Nàstic

Futbol

Segona divisió A

Perduts en l'obscuritat

Nàstic. El conjunt grana torna de Múrcia amb un empat insuficient que el manté, una jornada més, a la cua. Els tarragonins es van avançar amb un gol de Luismi (32'), però van acabar patint

UCAM MÚRCIA 1 NÀSTIC 1

UCAM MÚRCIA:Biel Ribas; Tekio, Hugo Álvarez, Albizua, Morillas; Collantes, Juande, Manuel Sánchez, Cedrick (Nono, 57'); Luis Fernández (Natalio, 62') i Jona.NÀSTIC:Manolo Reina; Suzuki, Iago Bouzón, Perone, Mossa; Luismi, Tejera; José Carlos (Jean Luc, 70'), Emana (Àlex López, 83'), Juan Muñiz (Gerard Valentín, 78'); i Uche.GOLS:0-1 (32') Luismi. 1-1 (67') Natalio.ÀRBITRE:Pulido Santana (col·legi canari).T.G.:al local Jona i als visitants Tejera, Reina, Suzuki i Mossa.T.V.:al visitant Uche (71'), directa.PÚBLIC:3.421 espectadors.

El panorama ja no és gris. És negre. El Nàstic visitava ahir la vella Condomina obligat a guanyar i va tornar amb un punt insuficient. Un empat contra l'UCAM i encara gràcies, que al final es va patir. Els homes de Juan Merino tenien una bona oportunitat per veure la llum, ja que visitaven el penúltim, però res de res. Continuen immersos enmig de les tenebres. Independentment dels resultats –cinc jornades seguides sense guanyar–, la imatge de l'equip és alarmant. El Nàstic fa que competeix més de cinc mesos i continua cercant una identitat. És un conjunt diluït en el tedi de la desgràcia, mancat d'ànima. Ahir se li van posar les coses a favor, ja que sense generar perill es va trobar amb un gol de Luismi en la primera part. Després de la represa, però, es va girar la truita. L'UCAM va empatar i després va posar contra les cordes els grana, que van quedar amb deu homes per l'expulsió absurda d'Uche. Així, encara van haver d'agrair haver sumat alguna cosa.

En els primers 45 minuts els dos equips van demostrar per què ocupen les últimes dues posicions. Tot i les urgències, manava el temor, i no es van veure ocasions de perill. En el primer tram va controlar, per dir-ho d'alguna manera, l'UCAM. Els murcians s'apropaven més als volts de l'àrea rival, tot i que ho feien sense perill. El Nàstic, per la seva banda, es va mostrar voluntariós, però imprecís del mig del camp cap amunt. Feia falta una errada perquè es veiés algun gol i, afortunadament, qui la va espifiar va ser el porter Biel Ribas, que en el minut 32 va fer una sortida en fals en un córner i va permetre a Luismi rematar sol al segon pal. El primer intent el va treure la defensa, però el refús va acabar al fons de la xarxa i el mig grana, incorporat en aquest mercat d'hivern, va poder celebrar el primer gol de la seva carrera. El Nàstic es va trobar amb el 0-1 i va saber contenir bé el rival en el primer temps, en què va mantenir la possessió i va evitar patiments.

Del control a la disbauxa

Després del descans, la tònica del partit no va canviar. Es veien dos equips inoperants, incapaços de fer-se mal. Un context que beneficiava inqüestionablement el Nàstic. Malauradament, l'UCAM es va despertar amb l'entrada de Nono i Natalio. Així, en el 60, els universitaris van avisar amb un xut des de dins de l'àrea de Manuel Sánchez que es va perdre per damunt de la porteria. Era el preludi de l'empat, que arribaria en el 66. Natalio va entrar sol i va culminar una molt bona acció col·lectiva amb un obús inabastable. L'exjugador del Llagostera va aprofitar una cessió amb el pit de Jona, després d'una centrada de Morillas.

Poc després, les coses es posaven encara pitjor per al Nàstic. Uche, que continua vivint un any molt particular a Tarragona i ahir va encetar una nova fase –ha passat de no sumar a restar–, va ser expulsat per haver propinat una puntada de peu estúpida a un rival. L'equip es quedava amb deu homes. En inferioritat numèrica i amb la inèrcia del partit, l'UCAM va passar a dominar completament. Si el conjunt murcià no va guanyar és precisament perquè està tan encallat com els grana. Així, ni Jona, amb una rematada que va fer cap al travesser (82'), ni Albizua, amb un xut que va sortir fregant la fusta (87'), van ser capaços de desfer l'empat amb el qual es va arribar al final de l'enfrontament.

Estic trist i disgustat. L'expulsió d'Uche és molt poc professional i inadmissible
Josep Maria Andreu
president del nàstic

ELS VESTIDORS

Per com ha passat i com hem acabat, dono l'empat per bo, però estic emprenyat per l'expulsió
Juan Merino
entrenador del nàstic
És una llàstima, la cosa feia bona pinta i al final ens han empatat, quan només ens val guanyar
Manolo Reina
porter del nàstic
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)