3a divisió FEF

Cop de cap de líder

Per la mínima. L'Olot venç el Júpiter gràcies a un gol de Jose i aprofita l'ensopegada del Peralada al camp de l'Europa per situar-se primer en la taula

júpiter 0 olot 1

JÚPITER:Andrés, Pep, Roger, Adri Escribano (Abou, 45'), Sergi (Dani, 86'), Rafa, Èric Blasco, Javi Sánchez, Òscar Uroz, Prat i Ruchi (Ángel, 67').OLOT:Ginard, Blázquez (Èric Vilanova, 75'), Jose, Escudero, Bigas, Micaló, Roger, Hèctor Simón (Abel, 89'), Uri Santos (Dembo, 70'), Marc Mas i Sergio Álvarez.GOLS:0-1 (33') Jose.ÀRBITRE:Castellet Julià.T.G.:als locals Javi Sánchez, Oscar Uroz, Adri Escribano i Sergi; als visitants Ginard, Sergio Álvarez, Escudero i Roger.T.V.:per doble amonestació a Èric Blasco (65').PÚBLIC:Uns 500 espectadors a la Verneda.

Ja són catorze les jornades que encadena l'Olot sense perdre. Aquesta vegada, la víctima va ser el Júpiter, que no va poder fer res per aturar un conjunt garrotxí que comença a agafar velocitat de creuer. Un solitari gol de Jose (34'), gràcies a una bona rematada amb el cap en un servei de córner, va ser suficient per decantar la balança a favor dels olotins.

Els primers minuts van servir a l'Olot per adaptar-se a la Verneda, un camp que, com és habitual a domicili, no té res a veure amb el municipal. Les dimensions més reduïdes i la gespa artificial eren hàndicaps per als olotins, que, a poc a poc, es van treure la son de les orelles per generar arribades a l'àrea rival. Primer des de la llarga distància, a través d'Hèctor Simón i Blázquez, i després a través dels referents de l'atac. Calderé va canviar el dibuix tàctic per afrontar el matx contra els grisgrana. Amb tres centrals al darrere –Jose, Escudero i Micaló–, una línia de cinc amb Blázquez i Bigas a les bandes, Roger i Hèctor Simón al mig i Uri de mitjapunta. Per arrodonir el caràcter ofensiu, Mas i Sergio Álvarez van compartir de nou la punta de l'atac. De fet, els dos futbolistes van fer treballar Andrés de seguida. El silenc ho va provar amb un xut massa tou (15') i Sergio va ser un corcó constant. El veneçolà ho va intentar en dues ocasions regirant-se dins de l'àrea fins que en el 33' va forçar un córner, l'inici del primer gol garrotxí. El llançament d'Hèctor Simón va acabar amb una rematada de cap de Jose des del punt de penal. La munió de jugadors va impossibilitar al porter lloretenc del Júpiter, Andrés, poder aturar l'esfèrica.

Tot i que Sergio ho va seguir intentant i l'Olot va tenir controlat defensivament el rival, el marcador no es va moure en la resta de minuts de la primera meitat de l'enfrontament.

Sense sentència

Durant la segona part, l'Olot va dominar gairebé totes les facetes del joc i va controlar les escomeses tímides del Júpiter, però no va saber sentenciar per evitar qualsevol patiment o neguit. En el 64', Sergio Álvarez va pispar la cartera a un defensor i va encarar l'un contra un amb Andrés, però aquest li va refusar la rematada. Els locals es van quedar amb un home menys per l'expulsió d'Èric (67'), un fet que va aplanar més el camí als de la Garrotxa, que en el 81' van fer un travesser, de nou, a través de Sergio.

ELS VESTIDORS

Que recuperem el lideratge és un fet, però no ens hi capficarem. Només intentarem aguantar la posició privilegiada fins al final del curs
Amb el sistema i la proposta ofensiva que hem fet, ha estat una llàstima només marcar un gol
Ramon Calderé
entrenador de l'Olot
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)