El Palamós rep massa càstig

Nova derrota. Els palamosins encadenen ja cinc jornades sense vèncer i s'allunyen ja a vuit punts de la quarta plaça de la classificació

pobla de maf. 1 palamós 0

POBLA DE MAFUMET:Perales, Pol, Roger Figueras, Vadillo, Dani Hernández; Jesús (Adrián, 70'), Dani Ojeda (Riki, 88'), Rayco, Rodri (Iván Vidal 69'); Gil i Brugui.PALAMÓS:Manzano; Sergio Garcia, Cano, Ayala, Subi; Agi, Àlex Canó (Barrera, 57'), Guillem Cornellà, Iván Garcia (Jaume Duran, 71'); Feixas (Serramitja, 64') i Bonaventura.GOLS:1-0 (78') Dani OjedaÀRBITRE:Mancera Antón.T.G.:al local Roger Figueras; als visitants Ayala i Cano.T.V.:cap.PÚBLIC:Uns 200 espectadors.

El Palamós segueix encallat i després de perdre per la mínima i immerescudament al camp de la Pobla de Mafumet (1-0) ja són cinc les jornades que encadena sense obtenir cap victòria. La frenada en sec allunya els palamosins fins a vuit punts de la quarta posició, no pas un objectiu, però sí un desig llaminer per a l'entitat.

A la Pobla de Mafumet, el Palamós va merèixer sumar un punt i amb una mica més d'encert fins i tot hauria pogut tornar amb els tres punts al sarró.

El Palamós va sortir molt concentrat i va demostrar des de l'inici que no l'havia afectat el fet d'haver de matinar –l'expedició palamosina va sortir a dos quarts de set del matí des de la Costa Brava per afrontar aquest desplaçament a la demarcació de Tarragona–. En el minut 4, Agi ho va provar amb un xut que va sortir fora per poc, i és que els de Mármol, tot i crear poques ocasions, es defensaven amb ordre i solidesa.

La segona part va continuar amb el mateix guió. El Palamós va disposar d'una clara ocasió en el minut 70 en un un contra un de Serramitja, que no va estar encertat en el control després d'una magnífica assistència d'Agi. L'infortuni va impedir als empordanesos sumar com a mínim un punt quan Ayala va fer penal (78'). Aleix Manzano va aturar la pena màxima en primera instància però el refús el va aprofitar el mateix llançador, Ojeda, per establir l'1-0, que seria definitiu.

Sabem que la segona volta serà dura, ja que tots els equips ens hi juguem molt. Es confirma que com més aviat ens salvem millor
En el global de l'enfrontament hem merescut com a mínim l'empat o fins la victòria