2a divisió FEF

Oriol Alsina

“Hem interpretat molt bé el partit”

Oriol Alsina va atendre els mitjans de comunicació després del partit i es va mostrar molt content per la victòria del seu equip, la qual va qualificar d'“important”. “Necessitàvem que el bon joc es traduís en bons resultats, com avui, en què hem pogut guanyar de manera contundent i a més hem pogut recuperar el goal average a l'Ebre, tenint en compte que no és gens fàcil marcar-li tres gols. Tot i així són només tres punts, però importants, ja que en aquesta categoria és molt difícil guanyar”, va començar explicant el tècnic del Llagostera, que tot seguit va desgranar la primera part del matx: “Avui era un dia desagradable, perquè feia molta tramuntana, però ho hem interpretat molt bé. En la primera part teníem el vent en contra, però ho hem aprofitat en l'1-0 en una pilota que ha quedat morta, un aspecte que havíem parlat que podia passar. El gol ha estat important psicològicament, perquè ha estat al principi i ens ha donat tranquil·litat.”

Alsina també va destacar l'efectivitat del Llagostera, així com el fet de deixar la porteria a zero. “A més dels gols hem generat més ocasions que ells, i n'hem posat dues més dins la porteria en la segona part. A més, no hem encaixat cap gol, cosa que t'assegura almenys un empat i si estàs encertat en atac et permet guanyar.” El tècnic també va tenir bones paraules per a Nando Quesada i Manu Gavilán, ahir titulars per primer cop aquest curs. “Avui hem arriscat amb el sistema, jugant per dins amb Nando, ja que volíem guanyar les superioritats. És un jugador que té una gran qualitat i molta il·lusió. També Gavilán, que es deixa la vida treballant, fa bones diagonals, recupera pilotes i és un malson per a la defensa rival. A més, cau bé als espais.”

UNA DE LES CLAUS

“En la primera part teníem el vent en contra, però ho hem aprofitat en l'1-0”

ALLIBERAMENT

“Necessitàvem que el bon joc es traduís en bons resultats, com avui”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)