3a divisió FEF

La Unió cedeix dos punts més

Sense gols. El Figueres no s'adapta al joc directe que requereix la tramuntana i encadena el segon empat

figueres 0 sabadell b 0

FIGUERES:Gallego, Quimo, Masó (Varese, 61'), Romero, Cunill, Ferran, Venzal, Moha, Ritxi (Casanova, 61'), Ferrón i Revert.SABADELL B:Arnau, Diego, Gonzalo, Enric Pujol, Guillem, Mendoza, Aliaga (Montero, 86'), Víctor (Sergio, 74'), Facu, Lledó (Casals, 93') i Ñito.ÀRBITRE:García Fuster.T.G.:als locals Cunill, Ferran i Romero; als visitants Víctor i Guillem.T.V.:cap.PÚBLIC:Uns 150 espectadors a l'estadi de Vilatenim.

El Figueres i el Sabadell B van empatar en un partit marcat per la forta tramuntana. Els locals no es van saber adaptar al joc directe amb el vent a favor i van generar poques ocasions de perill contra un Sabadell B que, en el primer temps, va estavellar una pilota al travesser i va estar a punt de marcar en l'afegit.

El Figueres va saber mantenir la porteria a zero durant el primer temps, tot i jugar amb la tramuntana en contra. El Sabadell B va aprofitar la força del vent per portar la iniciativa i va disposar de les ocasions més clares del primer acte. Els vallesans van tenir el gol molt a prop en dos xuts lleugerament desviats de Facu (24' i 27') i, sobretot, en un xut al travesser de Lledó en un intent de superar Gallego per alt (26'). Abans del descans els visitants van estar a punt d'avançar-se en una acció d'Aliaga que va poder evitar el porter de la Unió en una molt bona intervenció (44').

Els altempordanesos no es van sentir còmodes jugant contra la tramuntana, però, malgrat tot, van generar perill tot i que no van arribar a xutar a porta. Les oportunitats més clares van ser per a Moha, amb un xut alt i desviat des de la frontal de l'àrea (15'), i Cunill, que no va poder enviar la pilota al fons de la xarxa. En una acció a pilota aturada (31'), l'àrbitre va anul·lar un gol a l'atacant Javi Revert per fora de joc.

La segona part va començar amb una ràpida arribada del Figueres que va acabar en córner (46') i amb una ocasió per a Ferrón, que va voler sorprendre Arnau amb un xut llunyà i enganxat a la banda dreta que va anar fora per molt poc (51'). El tècnic local va buscar més profunditat amb l'entrada de Casanova (61') però, tot i jugar amb el vent a favor, a la Unió li va costar generar perill. L'oportunitat més clara la va tenir Moha, que, després de guanyar l'esquena a la defensa, no va aconseguir superar Arnau (80'). Els locals van trepitjar amb intenció l'àrea visitant, però les centrades no van ser prou precises i no es van traduir en accions de gol. El Sabadell B es va saber defensar amb ordre i no va renunciar en cap moment a l'atac, tot i que la seva única acció clara va arribar en temps afegit amb un xut de falta de Gonzalo que va sortir fora per poc (92').

En teoria estem més acostumats al vent però no hem aconseguit adaptar el nostre estil de joc. Sabem que no hem fet un bon partit
Ens ha faltat ritme, verticalitat i estar atents a les segones jugades. Hem de valorar el punt
Narcís ‘Chicho' Pèlach
entrenador del figueres

Cinc de 21 punts i frenats en sec

El Figueres està instal·lat en una còmoda desena posició de la classificació, però en una situació allunyada de tot. Si bé la Unió té un coixí de moment confortable, amb el descens directe a sis punts, els jugadors dirigits per Chicho Pèlach ja es troben a deu punts de les posicions privilegiades i més ambicioses per a l'entitat. La quarta posició, comandada per l'Ascó, amb 36 punts, sembla que queda ja massa lluny dels figuerencs (26), que estan firmant una sèrie de resultats ben irregular. El fet de sumar només cinc punts dels darrers 21 possibles està estroncant les màximes aspiracions dels blanc-i-blaus, que no guanyen fora de casa des del 30 d'octubre contra el Vilassar (1-2) i que han aconseguit dues victòries –totes dues a Vilatenim– en les darreres nou jornades del campionat de lliga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)