Reus

El Reus tanca la primera volta amb victòria (1-0)

2a divisió A. L'equip roig-i-negre derrota l'Almeria gràcies a un gol de Máyor en la primera meitat (32')

El Reus ha tancat una gran primera volta amb una victòria contra l'Almeria que li serveix per tallar la ratxa de dues derrotes i arribar als 30 punts. Máyor ha estat l'autor de l'1-0 en la primera part i Jorge Díaz ha fallat un penal en la segona.

El gol de Máyor, de cap després d'una centrada d'Ángel des de la banda esquerra, ha premiat la major intencionalitat ofensiva des de l'inici del Reus, que ha portat el pes del joc en una primera meitat en què l'Almeria no ha donat senyals de vida en atac. Una rematada de cap al primer pal d'Atienza en un córner ha sigut l'altra acció ofensiva destacada dels locals.

L'Almeria ha sortit una mica més endollat en la segona meitat, tot i que ha generat poc perill. El Reus, a la contra, ha estat a punt de marcar en una acció de Querol i ha forçat un penal, provocat per Máyor i fallat per Jorge Díaz (72'). Malgrat no sentenciar el partit, el Reus no ha patit per mantenir l'1-0.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)