2a divisió FEF

El Cornellà s'arma de moral

Triomf vital. El conjunt verd trenca una dinàmica de sis jornades sense vèncer després d'imposar-se a l'Alcoià amb un gol d'Enric (60'), que va arribar gràcies a un polèmic penal

cornellà 1 alcoià 0

CORNELLÀ:Marcos, Óscar Sierra, Ñoño, Borja, Lulu, David, Lucas, Pep Caballé (Edgar, 89'), Enric, Marc Caballé i Abraham (Pelegrín, 79').ALCOIÀ:Bañuz, Fran Miranda, Jony, Mariano (Jorge Hernández, 69'), Mario Fuentes, López Silva (Ángel López, 69'), Álvaro, Navarro, Tomás, Gato i David.GOLS:1-0 (60') Enric, de penal.ÀRBITRE:Lou Ballano.T.G.:als locals Enric i Abraham; i als visitants Jony i Navarro.PÚBLIC:Uns 500 espectadors.

El Cornellà va sumar els primers tres punts de l'any en una ajustada victòria contra l'Alcoià i va tallar una ratxa negativa de sis jornades consecutives sense guanyar. Enric, de penal, va fer el gol local, en un partit molt tàctic en què només Lucas Gafarot va poder brillar.

Els dos equips van començar el partit molt ordenats i això va provocar que gairebé no es veiessin ocasions de gol. La primera la va tenir David per als visitants, rematant des de fora de l'àrea una pilota que Marcos va aconseguir blocar en dos temps. Els verds van respondre amb una bona jugada de Lucas, que va centrar a l'interior de l'àrea perquè Enric rematés a gol, però Bañuz va malbaratar l'ocasió. I poca cosa més en els primers 45 minuts. Amb tant rigor tàctic no hi havia marge per a la sorpresa. L'única jugada de perill va arribar prop del descans, amb un contraatac ràpid entre Abraham i Enric, però el pitxitxi cornellanenc es va deixar la pilota enrere quan ja es preparava per rematar.

Després de la represa el partit es va accelerar, i va adquirir per moments un ritme vertiginós, ja que els dos equips van estirar-se buscant forats per on arribar a la porteria rival. En aquest punt va emergir la figura de Lucas Gafarot, movent-se entre línies amb molta facilitat. Era el minut 60 i l'ex-Barça B va trenar una bona paret amb Enric fins a colar-se dins l'àrea, on va caure lluitant una pilota amb Navarro. L'àrbitre va xiular penal i Enric es va encarregar de transformar-lo en el gol de la victòria local per donar un cop de moral al seu conjunt, que va saber defensar el resultat favorable.

Vull felicitar el meu equip. Ha fet un esforç titànic contra un aspirant a guanyar la lliga
Jordi Roger
ENTRENADOR DEL CORNELLÀ
No hem estat fins. El penal, això sí, ha estat inexistent i s'ha pogut veure per la televisió
Toni Seligrat
ENTRENADOR DEL CORNELLÀ
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)