2a divisió FEF

Punt de prestigi

Perdonen. El Gavà empata un matx en què va tenir bones ocasions

GAVÀ 1 vila-real b 1

GAVÀ:Craviotto, Peque, Jordi, Mario, Héctor, Reche, David Jiménez (Fernando, 79'), Pla, Sascha, Boris i Niko Kata.VILA-REAL B:Cantero, Miguelón, Felipe, Juan Ibiza, Pau, Anton, Leo Suárez, Ramiro (Chuca, 70'), Cantalapiedra (Raba, 75'), Carlos Martínez (Acosta, 86') i Carlos López.GOLS:1-0 (25') Boris. 1-1 (59') Carlos Martínez.ÀRBITRE:Monter Solans.T.G.:als locals Reche i Reche; i als visitants Juan Ibiza, Pau, Anton, Ramiro i Carlos Martínez.T.V.:al local Niko Kata (92'), per vermella directa.PÚBLIC:uns 400 espectadors.

El Gavà va aconseguir ahir un d'aquells empats que reforcen, tot i que finalment va acabar amb la sensació que havia perdonat massa. I és que en el primer temps els pupils d'Óscar Mena van controlar i van portar la iniciativa del joc amb les transicions ràpides amb què solen jugar. Així, el conjunt blaugrana va acaparar les ocasions de perill. Boris va perdonar en el minut 17, ja que va disposar d'un penal en què va topar amb la bona intervenció de Cantero. L'atacant, però, es va treure l'espina vuit minuts després, en una acció de murri dins l'àrea en què la pilota va caure als seus peus. Va fer l'1-0 amb què es va arribar al descans.

Si en la primera part havia dominat el Gavà, en el segon temps el Vila-real B, esperonat perquè estava obligat a marcar, va ser superior. Val a dir, això sí, que els de casa haurien pogut sentenciar en el 57' si Sascha hagués aprofitat una ocasió claríssima. No ho va fer i, dos minuts després, Carlos Martínez va empatar el partit amb una molt bona acció personal, en què el maresmenc va fer relluir tota la qualitat que atresora. Amb l'1-1 ja no hi va haver gaire història més i el marcador no es va moure.