3a divisió FEF

El Sant Andreu guanya el derbi

Polèmic. Els quadribarrats van vèncer la Muntanyesa, però l'àrbitre va suspendre el duel en el 95' després d'una desafortunada celebració

muntanyesa 0 sant andreu 2

MUNTANYESA:Cócera, Dani, Uri, Santos, Payán, Rubén (Pau, 38'), Toni Pérez (Diego, 63'; Joshua, 77'), Edu, Joel, Pedro i Montoro.SANT ANDREU:Priego, Llamas, Juamna, Noguera, Dalmau, Jorge, Guerrero, Arjona (Juanan, 72'), David López (Maakay, 83'), Toro i Sekou.GOLS:0-1 (3') Sekou. 0-2 (95') Toro, de penal.ÀRBITRE:Bertomeu Garcia.T.G.:als locals Edu, Santos i Joel; i als visitants Guerrero, Jorge, Dalmau, Noguera i Toro.T.V.:al local Montoro (95'), doble amonestació.PÚBLIC:Uns 1.200 espectadors.INCIDÈNCIES:L'àrbitre va suspendre el partit en el minut 95.

El Sant Andreu va adjudicar-se un derbi que va acabar amb polèmica, ja que en la celebració del segon gol, ja en el temps afegit, David Toro va encarar-se desafortunadament amb la graderia i va haver-hi llançaments d'objectes, per la qual cosa el col·legiat va suspendre el partit en el minut 95. Abans va haver-hi un duel marcat pel gol matiner de Sekou. L'atacant quadribarrat va rematar amb molta precisió una bona centrada de David López. Amb el 0-1 no hi va haver continuïtat en el joc, però va ser la Muntanyesa qui va tenir més presència a l'àrea rival. Li va mancar el punt d'encert que cal. En el tram final, Guerrero va salvar l'empat traient sota pals una rematada de Pedro. Ja en l'afegit, Toro va xutar una falta, que va tocar a la mà d'un defensa, i l'àrbitre va assenyalar un penal que el mateix Toro va transformar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)