Territorial

El Girona B arrenca un punt del camp del líder

1a catalana. El gol de Moha en els darrers instants iguala un partit que embogeix en el temps afegit amb una ocasió claríssima per a cada equip

horta 2 girona b 2

HORTA:Gabri; Grifé, Marc Esteve, Juan (Genís, 59'), Kique (Imaz, 46'), Sergi Arranz, Marçal (Ignasi, 46'), Arnau, Pablo (Xavi Torrent, 73'), Eudald i Galeano (Edgar, 84').GIRONA B:Conesa, Genís (Oscar, 81'), Gallardo, Moha, Ferran, Raul (Faouzi, 55'), Enrique (Pime, 55'), Beck, Isma (Pepu, 81'), Ronald i Nahuel (Hervías, 92').GOLS:1-0 (6') Pablo. 1-1 (50') Ferran. 2-1 (54') Sergi Arranz. 2-2 (90') Moha.ÀRBITRE:Martínez Baena.T.G.:al local Galeano.PÚBLIC:uns 300 espectadors al Feliu i Codina.

El Girona no va poder trencar la ratxa de sis partits seguits sense guanyar, però va obtenir un punt molt agraït al camp del líder. L'Horta, que passés el que passés era campió d'hivern, no va poder administrar el seu avantatge i va acabar empatant en un partit que es va tornar boig al final.

En els instants inicials, el local Pablo va fer efectiva una jugada individual i va acabar empenyent un rebot generat per la seva pròpia jugada. L'Horta va tenir més ocasions i el Girona li disputava la pilota, però en l'inici del segon temps, el filial va empatar gràcies a la diana de Ferran en una internada per la banda. La reacció del líder no es va fer esperar, i Enrique va fallar un gol amb la porteria buida. Poc després, Arranz va ser el més llest de la classe per tornar a donar avantatge als seus aprofitant una pilota alta. El Girona va pressionar de valent al final, però l'Horta va estar a punt de sentenciar amb una rematada al pal. Poc després, Moha va empatar en un córner i en el temps afegit el local Torrent va fallar a porteria buida i Pepu no va xutar prou fort quan ho tenia tot a favor per donar el triomf al Girona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)