Territorial

Engrandir la ratxa

Divisió d'honor juvenil. El Girona visita el camp del Ferriolenc (a les 16 h) disposat a allargar la sèrie de vuit enfrontaments sense perdre

El Girona juvenil té avui un nou compromís al camp del Ferriolenc (a les 16 h), un partit en el qual el conjunt dirigit per Àlex Marsal intentarà allargar la seva bona dinàmica de vuit partits sense conèixer la derrota (els gironins han sumat 18 punts dels últims 24 en joc). El Girona, que últimament està obtenint molt bons resultats a camp contrari (tres victòries en les últimes tres sortides), ocupa la setena posició en la taula amb 28 punts, amb l'afegit que encara ha de jugar el partit ajornat al camp de la Damm corresponent a la divuitena jornada.

Pel que fa al rival, el Ferriolenc, s'està mostrant com un equip molt irregular (en les últimes nou jornades ha sumat quatre victòries i cinc derrotes) i actualment està instal·lat en la dotzena posició amb 20 punts, i és el primer equip que ocupa la zona de permanència.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)