Territorial

L'efectivitat val tres punts d'or

1a catalana. El Lloret supera el Manresa gràcies a un gol de Narcís i a la bona defensa

LLORET 1 MANRESA 0

LLORET:Tuscà, Jordi Valls (Portavella, 83'), Romero, Aniol, Puntí, Majó, Adrián Expósito (Abder, 83'), Bader, Peti (Marcos, 76'), Riky (Carlos Gómez, 68') i Narcís (Roger, 58').MANRESA:Oliver, Enric (Agus, 46'), Ricky (Solernou, 76'), Bernat, Rebollo (Jony, 46'), Joshua (Clop, 68'), Samy, Alejandro, Lucho (Sam, 68'), Soler i Moha.GOLS:1-0 (17') Narcís.ÀRBITRE:Rosco Férriz.T.G.:als locals Narcís i Adrián Expósito; i als visitants Moha, Agus, Clop i Alejandro.

No va ser el millor partit del Lloret, però li va servir per sumar tres punts que el mantenen en la zona alta, li permeten seguir invicte a casa i trenquen una ratxa de quatre jornades sense guanyar. Un gol de Narcís des de la frontal de l'àrea petita en la primera ocasió clara dels selvatans va ser suficient per aconseguir el triomf. Després del gol, els d'Edu Urdiales van poder ampliar l'avantatge en la primera part, però no van estar encertats i en la segona van haver de patir de valent.

En la represa el Manresa va dur la iniciativa en tot moment i va buscar el gol de l'empat sense deixar de prémer l'accelerador. Els locals, però, van saber mantenir-se ferms. Amb la defensa junta i ordenada van contenir la majoria d'atacs visitants, i quan no ho van poder fer van tenir aquell punt de sort i encert necessari. I és que en els últims minuts el Manresa va fregar el gol i va veure com Tuscà, que va ser un dels millors, evitava un gol cantat de Solernou i com el col·legiat anul·lava dos gols a Samy i Moha per fora de joc; el segon, molt rigorós, fet que va provocar les protestes dels jugadors del Manresa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)