Territorial

Un punt per anar sumant

Divisió d'honor juvenil. El Girona empata sense gols al camp del Ferriolenc en un partit gris i amb molt joc directe; els d'Àlex Marsal encadenen nou jornades sense conèixer la derrota

ferriolenc 0 girona 0

FERRIOLENC:Jairo, Àlex, Sergi, Trobat, Pepi, Carlos, Jose, Aitor, Tovar, Jaime Munar (Raúl, 90') i Urquizas (Suasi, 82').GIRONA:Alberto, Puig, Caste, Roger, Guillem, Pol Blay. Soler (Damià Viader, 63'), Èric Torres, Aleix, Rodrigo (Crespo, 60') i Nacho (Sergi Caballero, 46').GOLS:Cap.ÀRBITRE:Varón Aceitón.T.G.:als locals Pepi i Urquizas; i als visitants Puig i Damià.PÚBLIC:Uns 150 espectadors.

Quan fa nou jornades consecutives que no perds un empat deixa una sensació agredolça, però el punt que va sumar ahir el Girona a Palma contra el Ferriolenc (0-0) va ser molt valuós, i és que els blanc-i-vermells es van haver d'adaptar a un partit molt directe, lluny del seu estil de joc, sobretot a causa de l'estat del terreny de joc, negat d'aigua després de les fortes pluges.

L'estat del camp, que va anar millorant amb el pas dels minuts, va marcar el partit. Per això en la primera part cap dels dos equips va tenir ocasions, més enllà d'accions a pilota aturada que van acabar sense excessiu perill.

En la represa el partit es va animar una mica més i el Girona va mostrar lleugers signes de superioritat, però no ho va acabar materialitzant en el marcador. De fet, els dos equips van disposar d'una clara ocasió per endur-se els tres punts. Primer van ser els locals, que en una jugada embolicada van obligar primer Alberto i després Roger a treure la pilota de la línia. La més clara, però, la va tenir el Girona en una ocasió a boca de gol de Crespo, que, quan tenia el gol mig fet, va xutar fora (75'). En els últims minuts, uns i altres van procurar més no cometre errors que buscar el gol del triomf, i el xiulet final va arribar amb el 0-0 inicial en el marcador.

L'estat del camp els afavoria a ells. No estem acostumats a aquest joc i per això no puc recriminar res als jugadors