El Granollers treu petroli d'un partit dur de rosegar

Oportú. Els vallesans encarrilen el matx amb dos gols just abans i després del descans

GRANOLLERS 3 MUNTANYESA 0

GRANOLLERS:Santaló, Mur, Javi González, Fran Fuentes, Valls, Ramón Suárez, Alejandro (Español, 75'), Héctor (Jaume Serra, 46'), Cano, Carrillo (Àlex Gil, 70') i Javi Sánchez.MUNTANYESA:Tato Burgada, Joshua, Álvaro, Alberto, Dani, Rubén, Toni, Uri, Joel (Juanito, 80'), Pedro i Pau (Marc, 65').GOLS:1-0 (44') Carrillo. 2-0 (48') Cano. 3-0 (72') Cano, de penal.ÀRBITRE:López Morente.T.G.:als locals Fuentes, Valls, Alejandro, Cano i Javi Sánchez; als visitants Álvaro, Uri i Marc.T.V.:al local Ramon Suárez (79'), per vermella directa.PÚBLIC:uns 300 espectadors al municipal del Carrer Girona.COMENTARI:En un tancar i obrir d'ulls, el Granollers va sentenciar un partit difícil i directe en la zona mitja de la taula. La Muntanyesa va rebre els dos gols psicològics –en la jugada prèvia al descans i tres minuts després de la represa– i ja no hi va poder fer res. El poc bagatge a la porteria rival dels d'Antonio Escudero també va penalitzar els barcelonins, que van veure com Carrillo, assistit per Javi González, i Cano, en un contraatac, apamaven el duel per als locals. El partit tampoc va tenir ocasions excessives i el Granollers el va rematar des del punt de penal (72'). La mala notícia per als vallesans va ser la vermella al veterà Suárez quan el matx ja estava dat i beneït.