2a divisió FEF

futbol català

2a divisió b

Emoció sense sorpreses

Triomf per a la tranquil·litat. L'Espanyol B s'assenta en la zona mitjana gràcies a una victòria lògica, però disputada contra l'Eldenc

ESPANYOL B 3 ELDENC 2

ESPANYOL B:Andrés, Pipa, Aitor (Rivas, 63'), Antonio Cristian, Iago, Álex López, Soria, Marc Roca, Rufo (Mickael, 73'), Melendo (Cristo, 80') i Bermejo.ELDENC:Carlos Molina, Esteban, Carbonell (Kiko, 53'), Nico, Fede, Chema, Maiki, Mario (Cheikh, 62'), Calero (Samu, 46'), Cañadas i Juanjo.GOLS:1-0 (13') Melendo (13'). 2-0 (20') Bermejo. 2-1 (37') Juanjo, de penal. 3-1 (60') Marc Roca (60'). 3-2 (62') Cañadas.ÀRBITRE:Herrero Arenas.T.G.:als locals Rufo, Aitor i López; i als visitants Carbonell, Cañadas, Juanjo i Chema.PÚBLIC:prop de 500 espectadors a la ciutat esportiva Dani Jarque.

L'Espanyol B escala posicions fins a la zona mitja gràcies a una gran victòria contra l'Eldenc, que va oposar resistència fins al final.

Tot feia pensar que seria un matí tranquil a la ciutat esportiva Dani Jarque. Els de David Gallego van dur a terme un inici fulminant: jugaven a plaer i en vint minuts ja es van avançar 2-0. Melendo va executar la primera diana gràcies a un gran xut col·locat des de la frontal de l'àrea. Per al migcampista de Sant Adrià del Besòs era el seu primer gol del curs, tot i que no va tenir un partit fàcil, ja que en el minut 80 va haver de ser substituït després de rebre un parell de cops forts de la defensa rival. Ja més tard, Bermejo va rematar d'esperó una centrada de Carles Soria a la xarxa. Tot i així, l'Eldenc va tenir temps d'escurçar la distància després que Juanjo materialitzés un penal dubtós.

L'Espanyol B va seguir tenint les millors ocasions en la segona meitat, però els jugadors de Mario Cartagena no es van rendir. Quan millor estava el conjunt valencià, Bermejo es va inventar una gran jugada per l'esquerra que va acabar rematant a boca de canó Marc Roca.

Els minuts finals van ser agònics, i més després que Cañadas establís el 3-2 gràcies a un golàs des del mig del camp que va agafar Andrés despistat. Tot i els intents frustrats de l'Eldenc, el resultat ja no va variar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)