Reus

El Reus empata al seu estadi contra el Mallorca (1-1)

2a divisió A. Máyor ha igualat en la segona part el gol marcat per Lekic en la primera en un partit en què els locals han fallat un penal

El Reus ha empatat contra el Mallorca després que Máyor hagi igualat en la segona meitat el gol marcat per Lekic en la primera.

El partit ha començat amb una gran ocasió del Reus, un penal provocat per Querol, que ha aprofitat una indecisió entre el central Yuste i el porter Cabrero, però fallat per Miramón, que ha trobat la bona resposta de Cabrero (5'). El Reus no ha estat còmode en la primera part davant un Mallorca ben situat i que li ha disputat la possessió de la pilota. Lekic, poc després de xutar al pal de mitja tisora, ha fet el 0-1 en plantar-se sol davant Badia i superar-lo per baix (17'). En l'última fase del primer temps, el Reus hi ha posat intensitat, però només n'ha tret alguna centrada perillosa i una rematada de cap d'Atienza rebutjada pel porter Cabrero (35').

La segona meitat ha estat marcada per les expulsions, consecutives, del local Jorge Díaz (65') i del visitant Saúl (67'). El Reus, que ha començat espès i ha vist com el mallorquinista Moutinho xutava al pal, ha guanyat en intensitat amb el pas dels minuts fins a l'empat, de Máyor (76'). Malgrat el domini en els minuts final, el Reus no ha pogut fer el segon.