Es retroben amb el triomf

Esbojarrat. El Palamós guanya el seu primer partit de l'any (4-3) després d'un partit trepidant que va viure una segona part amb cinc gols. L'encert va tapar la feblesa defensiva del degà

PALAMÓS 4 CERDANYOLA 3

PALAMÓS:Manzano; Sergio García, Cornellà, Subi, Moha; Agi, Barrera, Iván Garcia (Serramitja, 63'), Herrera (Àlex Cano, 76'), Jaume Duran i Bonaventura (Medina, 76').CERDANYOLA:Del Rio, Àlex Torres (Aitor Torres, 59'), Víctor Durán, Aitor Pérez, Alba; Juli, Pitu (Molins, 73'), Daisuke, Jota; Collado i Mario.GOLS:0-1 (19') Jota, de penal. 1-1 (36') Sergio García. 2-1 (56') Bonaventura. 3-1 (61') Bonaventura. 3-2 (62') Mario. 3-3 (82') Víctor Duran. 4-3 (84') Àlex Cano.ÀRBITRE:González Moreno.T.G.:als locals Iván Garcia i Barrera; i al visitant Mario.T.V.:al visitant Víctor Duran (84') per doble groga.PÚBLIC:Uns 150 espectadors al municipal Palamós-Costa Brava.

El Palamós va aconseguir ahir una suada i important victòria a casa contra el Cerdanyola (4-3) en un partit que els palamosins van dominar, però en què van haver de recórrer a un magistral llançament de falta a les acaballes (84') del nouvingut Àlex Cano per obtenir els tres punts.

L'onze inicial del Palamós ja va suposar una revolució. Mármol va haver d'apostar per Cornellà i Subi de centrals, a causa de les baixes d'Ayala i Cano, i va deixar jugadors de gran qualitat com Serramitja i Àlex Cano a la banqueta per apostar més pel joc físic i adaptar-se a l'estat del camp. Aquest fet es va traduir en una bona empenta inicial del degà, que va estar a punt d'obrir el marcador amb un xut al pal de Bonaventura (3') i un xut alt d'Agi (9') quan estava tot sol. Tot anava de cara, però el Cerdanyola va fer un pas endavant i en el minut 19' Sergio García va cometre un penal sobre Collado que Jota va transformar en el 0-1. El mateix Sergio García, però, va esmenar el seu error i amb l'ajuda d'un desafortunat Del Rio va fer el gol de l'empat abans del descans (1-1, 36'). El gol feia justícia a un Palamós que havia merescut arribar al descans amb avantatge.

El domini local es va acabar traduint en el marcador a la represa, amb una gran actuació de Bonaventura, que es va estrenar amb el Palamós fent dos gols en cinc minuts. Primer, en el 56' va culminar una bona combinació amb Jaume Duran i, després, en el 61' va fer el 3-1 amb una bona rematada dins l'àrea. Però quan el partit ja semblava ben encarrilat i pràcticament al sac, el Palamós va badar defensivament. Tot just un minut després del 3-1, Mario va retallar distància rematant una gran jugada de Juli, un dels millors del partit. I, per acabar-ho d'adobar, després d'un xut de Serramitja al travesser, Víctor Duran va fer l'empat a tres assistit de nou per Juli. Era el minut 82 i el gol va caure com una galleda d'aigua freda per als del Baix Empordà, però el millor encara estava per arribar. I és que en el 84' una falta de Víctor Duran que li va suposar l'expulsió la va executar Àlex Cano amb un xut que va entrar per l'escaire, i va situar el 4-3 definitiu al marcador i va fer embogir l'afició palamosina.

Estic satisfet amb el partit que hem fet perquè hem generat moltes ocasions de gol. N'hem fet quatre, però podrien haver estat més
Els tolls d'aigua no ens han perjudicat, tot i que han condicionat el partit i l'onze titular
Joan Mármol
entrenador del palamós

El Palamós trenca la seva pitjor dinàmica

La victòria d'ahir, a banda de ser la primera del 2017, va servir perquè el Palamós deixés enrere la pitjor ratxa d'aquesta temporada, i és que els de Joan Mármol ja encadenaven cinc jornades sense victòria. En aquests cinc partits, el degà havia sumat només 2 punts dels 15 possibles, empatant contra el Santfeliuenc (1-1) i el Figueres (1-1) a casa, i perdent a casa contra el Vilassar (3-5) i al camp de l'Europa (1-0) i de la Pobla (1-0).

A més, ahir el Palamós va aconseguir capgirar un resultat advers, fet que no succeïa des de la jornada 4 contra la Muntanyesa (2-1).