3a divisió FEF

futbol català

3a divisió

Desfeta passada per aigua

Frenats. El Peralada encaixa la segona derrota consecutiva en un partit condicionat per l'estat del camp. Els locals, que van generar poc perill, no poden remuntar el 0-1 de Camacho (38')

PERALADA 0 vilassar 1

PERALADA:Richi, Pau Ribas (Chele, 67'), Estellés, Vallho, Pablo Carbonell, Coro, Víctor Alonso (Carbó, 67'), Djak Traoré, Boniquet, Draman Konaré (Javi Sánchez, 75') i Keita.VILASSAR:Pacheco, Sofiane, Oumar, Peque, Ivan, Viale, Dani, Lluís, Camacho (Matamala, 78'), Èric (Sergio, 87') i Pau.GOLS:0-1 (38') Camacho.ÀRBITRE:López Jiménez.T.G.:al local Djak Traoré; als visitants Peque i Pacheco.T.V.:a l'entrenador del Peralada, Arnau Sala (45').PÚBLIC:Uns 150 espectadors al municipal de Peralada.

Segona derrota consecutiva del Peralada, que per sisena ocasió aquesta temporada no va ser capaç de remuntar un marcador advers. Els alt-empordanesos van caure per la mínima contra un Vilassar de Mar que es va avançar en la seva primera acció de perill, que es va defensar amb molt d'ordre i que va oferir una bona sensació. Els locals no van defallir en cap moment, però van generar poques accions de perill en un partit marcat per l'estat del terreny de joc, ple d'aigua per la pluja caiguda tant les hores prèvies com durant els 90 minuts. En algunes zones, fins i tot, es feia difícil controlar la pilota o conduir-la amb normalitat, ja que quedava frenada per la presència de nombrosos tolls.

Els jugadors que entrena Arnau Sala no ho van tenir fàcil per practicar el seu joc habitual de combinació, i en moltes ocasions van optar per pilotes llargues a l'esquena de la defensa per buscar els dos puntes, Konaré i Keita. La primera ocasió clara va ser per a aquest darrer, que va intentar sorprendre Pacheco amb un xut des de fora de l'àrea que va sortir desviat per molt poc (14'). Els alt-empordanesos es van mostrar actius per la banda dreta de l'atac i van tenir el gol a prop en dues centrades de Konaré i de Carbonell. La primera la va desviar Oumar a córner abans que hi pogués arribar Keita (25'), mentre que la segona no va trobar rematador (30').

El Vilassar, que es va defensar amb ordre durant tot el primer temps, va generar molt poc perill, però va marcar en la seva primera ocasió en una centrada des de la dreta a l'àrea petita que Camacho, de cap, va enviar al fons de la xarxa guanyant l'acció al porter Richi (38'). El Peralada no va abaixar els braços i va tenir l'empat molt a prop en una rematada de cap de Konaré que va rebutjar Pacheco (45').

Amb el marcador en contra, el Peralada va dur la iniciativa en el segon temps i va tancar el Vilassar al seu propi terreny de joc. El domini dels locals, però, no va tenir traducció en el marcador, ja que l'estat del camp dificultava la creació d'accions de perill. Els alt-empordanesos ho van intentar de totes les maneres, però les úniques accions clares van ser una passada en profunditat de Keita a Coro, que Pacheco va interceptar a temps (63'); una arribada de Chele per la dreta que el porter va rebutjar (84'), i sobretot una rematada de cap creuada de Konaré que va sortir fora per molt poc (73'). La jugada va ser molt desafortunada per als locals, ja que el davanter es va lesionar en la caiguda i va haver de sortir del camp. En el temps afegit Carbonell va xutar a fora una falta des de la frontal (94'). El Vilassar, per la seva banda, va resistir al darrere i va buscar la sentència al contraatac, però només va inquietar amb un xut centrat d'Èric que Richi va aturar sense problemes (54').

ELS VESTIDORS

L'estat del camp ha influït en el gol i en el nostre joc. No és agradable, però el que més em preocupa és que el rival amb molt poc suma tres punts
Els rivals no són ximples i proposen partits lletjos. No recordo cap aturada del nostre porter
Arnau Sala
entrenador del peralada

Dues derrotes 357 dies després

Gairebé un any després, el Peralada ha encadenat dues derrotes en la lliga. Llavors entre la jornada 22 i 23, l'equip dirigit per Arnau Sala va perdre al Sagnier contra el Prat (3-1) i a casa contra l'Europa (0-5). Els de l'Alt Empordà van tocar fons col·locant-se penúltims a cinc punts de la salvació amb 19 punts. Després d'aquesta sèrie, el Peralada va encadenar cinc victòries clau per obtenir la salvació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)