Territorial

La victòria es resisteix

1a catalana. El Girona B, que no guanya des del novembre, no pot passar de l'empat contra el Ripollet (1-1) en un partit marcat per l'estat del camp

girona b 1 ripollet 1

GIRONA B:Marcel, Óscar, Raúl, Moha, Ferran, Zou (Hervías, 80, Pepu (Pime, 46'), Bech, Isma (Samu, 46'), Ronald i Nahuel.RIPOLLET:Uri, Cardete, Osuna, Cristian, Edgar, Turu, Lars (Poño, 50'), Roger (Jaume, 80'), Vicente, Moha i Chema (Javi, 68').GOLS:0-1 (11') Vicente. 1-1 (32') Zou.ÀRBITRE:Lozano Rico.T.G.:als visitants Uri i Vicente.PÚBLIC:uns 100 espectadors.

El Girona B encadena set partits sense guanyar i només ha aconseguit sumar 4 punts dels últims 21 possibles. Ahir, els gironins es van haver de conformar amb un empat (1-1) a casa contra el Ripollet, en un partit marcat pel mal estat del terreny de joc a causa de la pluja, que va obligar els dos equips a recórrer al joc directe i a penjar moltes pilotes a l'àrea.

Precisament, un dels tolls d'aigua va fer la guitza al filial gironí, ja que en una sortida des de darrere la pilota va quedar frenada i Vicente ho va aprofitar per robar l'esfèrica i fer el 0-1 després d'afusellar Marcel en dues ocasions. El gol no va canviar el guió del partit, però la reacció dels de Javi García va arribar en un córner que Zou, l'últim fitxatge dels gironins, va rematar a la xarxa per fer l'1-1 que va acabar sent definitiu.

En la segona part, el Girona B va prémer l'accelerador i va dur la iniciativa, però no va poder fer gaire cosa més que buscar sort en jugades a pilota aturada, que tot i generar perill no van acabar significant la remuntada, ja que el Ripollet, ben posicionat al darrere i gairebé renunciant a l'atac, es va mantenir molt sòlid.