Girona

L'estat de gràcia fa agafar distància

Rodó. El Girona, que ha guanyat vuit partits dels últims nou, amplia a sis punts l'avantatge respecte al tercer

El Llevant menja a part, però el ritme del Girona també és espectacular, i als rivals que el persegueixen els comença a costar seguir-lo. El Getafe va empatar contra el Mirandés (1-1) el seu segon partit com a local, i això permet al conjunt de Pablo Machín agafar un marge de sis punts en la zona d'ascens directe a primera. Ara el tercer és el Cadis, que atrapa el conjunt madrileny i el supera per diferència de gols.

El Girona no para de col·leccionar números positius. D'entrada, va fer el ple de sis punts en dues jornades consecutives com a local, cosa que només havia aconseguit una vegada (ara fa un any, en derrotar la Ponferradina i l'Athletic B) a segona A.També van celebrar ahir el segon triomf en vuit dies a casa el Tenerife i l'Oviedo. El 2-0 d'ahir és la quarta victòria consecutiva del conjunt blanc-i-vermell, que ja havia encadenat dotze punts seguits just abans de la derrota a Alcorcón. El 2-1 a Santo Domingo, de fet, és l'única taca a una ratxa espectacular de vuit victòries en nou jornades. Els gironins tindran divendres al camp de l'Elx (20 h) una altra oportunitat d'encadenar cinc victòries, el rècord absolut del club a segona A, del curs 2010/11.

L'equip va tornar a fer el ple de sis punts en dues jornades seguides a Montilivi
Els quatre triomfs seguits igualen la millor sèrie del curs, a una del rècord a segona A
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)