2a divisió FEF

“També hem d'aprendre amb l'arbitratge”

2a divisió B. L'entrenador de l'Espanyol B, David Gallego, lamenta la falta d'equanimitat dels àrbitres respecte al seu equip

L'Espanyol B ha encadenat 12 punts dels últims 15 i ja està acomodat a la part mitjana de la taula. El procés fins a arribar aquí ha estat costós per a l'equip de David Gallego, que en alguns moments s'ha sentit agreujat per les actuacions arbitrals. Sense anar més lluny, diumenge passat després de la victòria contra l'Eldenc.

“Hi ha hagut decisions arbitrals que ens han perjudicat”, va explicar Gallego després del partit referint-se a un possible penal i expulsió no decretats i, sobretot, per un penal que, amb 2-0, va ficar l'Eldenc dins el duel: “L'àrbitre s'ha aliat amb ells. Cada contacte era falta”, admet l'entrenador, que està “sorprès” perquè creu que els àrbitres “collen” el seu equip: “De la mateixa manera que aprenem de molts aspectes del joc, també hem d'aprendre de l'arbitratge. Forma part del procés.”

Satisfacció

Gallego també va mostrar la seva satisfacció amb el fet que hi hagi tants jugadors del filial al primer equip, l'últim dels quals, Marc Navarro: “Els entrenadors no són valents per pujar jugadors. Són llestos, perquè hi ha molta qualitat.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)