3a divisió FEF

Draman diu adeu al curs i el Peralada el rellevarà

3a divisió. El punta té un trencament del lligament encreuat anterior i del menisc

El davanter del Peralada Draman Konaré haurà d'estar de baixa uns sis mesos a conseqüència de la greu lesió que es va fer en el transcurs de l'últim partit del conjunt de l'Alt Empordà contra el Vilassar. El punta va ser substituït en el minut 74 i ahir, després de fer-se les pertinents proves mèdiques, es va confirmar que té un trencament del lligament encreuat anterior i del menisc intern. Draman es perdrà, doncs, el que queda de campionat, un tram del curs que es preveu emocionant per la disputa pel títol entre l'Olot i el Peralada i la gairebé segura participació dels empordanesos en el play-off d'ascens.

L'exdavanter de l'Ebre havia participat en els 22 partits que el seu equip ha disputat en la lliga. Referència ofensiva en moltes jornades acompanyant Keita, el punta ha fet sis dianes aquesta temporada. La direcció esportiva del Girona està treballant de valent per fitxar un substitut de l'atacant de Mali –a priori un jugador sub-23, tot i que no es descarta que pugui ser més veterà–. En tot cas, el Peralada podrà inscriure el nou futbolista uns dies més enllà del tancament del mercat (el 31 de gener).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)