Girona

El camp paga els efectes

Hi va haver partit, tot i que la pilota circulava amb moltíssima dificultat si és que ho feia, i els pitjors efectes se'ls va endur el terreny de joc. L'endemà del duel entre el Girona i el Sevilla Atlético, la gespa de Montilivi presentava un aspecte pèssim, amb zones molt enfangades, algunes encara d'embassades i bona part del terreny malmès. Tot i que ahir ja hi havia operaris de l'empresa contractada per al manteniment de la gespa –intentaven posar a lloc la que s'havia aixecat–, la millora és molt complicada en ple hivern, almenys a curt termini.

“Ara hi estan actuant i esperarem dos o tres dies a veure com evoluciona. Després, valorarem si s'hi ha de fer alguna cosa”, apuntava Delfí Geli. “És una època de l'any en què és difícil que la gespa millori. Intentarem que estigui en les millors condicions possibles per al pròxim partit, però de miracles, no se'n poden fer”, va afegir el president del Girona.

Entre el Girona-Sevilla Atlético i el pròxim partit a Montilivi –el GironaValladolid de la 24a jornada, el diumenge 5 de febrer (20h)– hi ha dues setmanes clavades. El club també haurà de procurar que la plantilla de Pablo Machín eviti trepitjar gaire el terreny de l'estadi entre setmana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)