2a divisió FEF

futbol

lleida

La primera victòria a fora, com a punt de partida

El protagonista de la jornada. El Lleida va guanyar en el partit contra l'Hospitalet per primer cop a domicili, s'ha establert a la zona mitjana de la taula i ja respira molt més tranquil

Li ha costat mitja temporada, però el Lleida ja ha arrencat. El conjunt de Siviero es va treure els fantasmes de sobre obtenint la victòria a domicili que tant se li resistia. Aquesta temporada encara no havia guanyat a domicili i era el pitjor visitant (4 punts) empatat amb l'Hospitalet. Precisament a la ribera del Llobregat, el Lleida va obtenir la victòria que li ha servit per estabilitzar-se a la zona còmoda de la classificació.

Tot i que van haver de patir, els homes de Siviero van demostrar capacitat per sobreposar-se a les dificultats. “La tendència de la primera volta era que aquest tipus de partits els perdíem”, afirmava Siviero sobre el xoc a l'Hospitalet, on van haver de sobreposar-se al gol inicial del rival i a l'empat a dos. “Competim millor i estem millorant en molts aspectes. Veiem que l'equip entén millor les situacions que es donen en el partit, i això ens permet tenir un present no relaxat però sí millor. La segona volta, això sí, serà molt dura”, afirma el tècnic.

L'aportació inesperada

El Lleida continua mirant atent el mercat d'hivern malgrat que ja ha fet moviments. Un va ser Marc Nierga que va debutar al camp de l'Hospi i ho va fer amb gol. “Ha estat per sobre del que esperàvem, perquè només fa una setmana que està amb nosaltres”, va reconèixer Siviero: “És un noi que vol aprendre, se li nota. I ha aprofitat molt bé la seva oportunitat.”

Un altre dels protagonistes de la victòria va ser Carlos Doncel, jugador que alterna el filial amb el primer equip i que va donar la victòria amb un gol en l'últim minut. Tot i la seva aportació ofensiva, Siviero continua volent fitxar jugadors de banda: “Doncel se sent còmode per dins i entenem que allà pot explotar millor les seves virtuts”, va rematar el tècnic.

LES REACCIONS

Competim millor i estem millorant en molts aspectes. Veiem que l'equip entén millor les situacions del partit
Aquest resultat i les sensacions ens permeten tenir un present no relaxat però sí millor. La segona volta, això sí, serà molt dura
Aquesta victòria arriba en un moment important. Pot ser un punt d'inflexió per a nosaltres
Gustavo Siviero
entrenador del lleida
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)