2a divisió A

El Badalona-Girona de copa Catalunya, el 15 de febrer

La tercera és la bona? Després de dos ajornaments, la semifinal es disputarà al camp que el club escapulat estrenarà aquest cap de setmana

Programada inicialment per al dia 9 de novembre, la semifinal de la copa Catalunya entre el Badalona i el Girona encara s'ha de jugar. Si no hi ha cap altre ajornament –seria el tercer–, la federació catalana i els dos equips s'han posat d'acord per disputar-la el dimecres dia 15 de febrer a les set del vespre al nou estadi del Badalona, que viurà el seu tercer partit oficial (el primer, el de la inauguració, serà aquest cap de setmana contra l'Espanyol B; i el segon, el dia 11 de febrer, contra l'Atlètic Saguntí).

El primer ajornament (9-N) es va produir perquè els dos equips tenien un munt de baixes i al Girona no li feia cap gràcia jugar al camp de gespa artificial de Montigalà. Es va parlar de traslladar-lo al 7 de desembre, però de seguida es va trobar una nova data, avui, 25 de gener. I malgrat que el camp ja està gairebé enllestit, la semifinal s'ha demorat fins d'aquí a vint dies. Mentrestant, ja fa dos mesos llargs que el Nàstic espera rival per a la final. Els tarragonins van derrotar el 9 de novembre el Gavà en els penals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)