Nàstic

Futbol

Segona divisió A

Bon lloc per confirmar-ho

Nàstic. L'equip grana té una oportunitat d'or per consolidar la reacció, ja que disputa tres dels quatre propers partits a casa i contra rivals que involucrarà en la lluita de baix si els derrota

El Nàstic està en un punt clau de la temporada. Dissabte, a Lugo, va aconseguir la primera victòria amb Juan Merino a la banqueta –i la quarta de la temporada–, que va demostrar que l'equip grana no es dona per vençut. Es manté cuer, però té les places de descens a tres punts. Ara el Nàstic necessita confirmar que la reacció va de debò, ja que tornar a la dinàmica de resultats negatius el deixaria perillosament estancat en l'última posició. La sort per a l'equip grana és que afronta tres dels quatre propers partits al seu terreny de joc, de manera que se li presenta un oportunitat d'or per donar continuïtat al triomf de Lugo i deixar l'últim lloc i, fins i tot, les places de descens.

Es dona la circumstància que els tres propers equips que el Nàstic rebrà al Nou Estadi estan situats a prop de la zona perillosa, de manera que, si els derrota, l'equip grana aconseguirà involucrar-los del tot en la lluita per la permanència. Dissabte, els tarragonins reben l'Osca, un equip en regressió –dues derrotes seguides i dos punts dels últims dotze– que ha caigut fins a l'onzè lloc, amb cinc punts de marge respecte a la zona de descens. Després, el Nàstic visitarà el líder, el Llevant, intractable sobretot al seu camp, i, tot seguit, jugarà a Tarragona consecutivament contra l'Alcorcón, que té tres punts més que el dinovè, i el Numància, que té un punt més que els madrilenys.

El primer objectiu que es marca el Nàstic és deixar l'última posició –la plantilla considera que no ser cuers els alliberaria de pressió– i, el segon, abandonar la zona de descens. Els grana esperen aconseguir-ho en els propers quatre partits, especialment decisius. Miguel Ángel Cordero admet que “sempre és millor jugar a casa” i diu que ho han d'aprofitar per sortir dels últims llocs, ja que la situació es veuria d'una altra manera, mentre que Mossa demana el suport de l'afició.

LES FRASES

Sempre és millor jugar a casa, i ara que hi tenim uns quants partits ho hem d'aprofitar per mantenir la nova dinàmica positiva
28/01. Nàstic - Osca
Rival en línia descendent.
05/02. Llevant - Nàstic
El líder, intractable.
11/02. Nàstic - Alcorcón
A tres punts del dinovè.
18/02. Nàstic - Numància
No s'allunyen del perill.
Sortir de la zona baixa ens alliberaria anímicament, ja que ho veuríem tot d'una altra manera
Miguel Ángel Cordero
migcampista del nàstic

Madinda torna i Tejera és baixa per sanció

Després que el Gabon no hagi superat la primera fase de la copa d'Àfrica, Madinda s'incorporarà al Nàstic en les properes hores. Està previst que avui arribi a Tarragona i que demà s'entreni a les ordres de Merino. Tot i que serà just de temps, no es pot descartar que Madinda jugui dissabte, perquè un altre dels mitjos centre de l'equip, Sergio Tejera, es perdrà el partit. El barceloní va veure a Lugo la desena targeta groga de la temporada, de manera que té un partit de sanció. Djetei, encara a la copa d'Àfrica, i Molina, lesionat, són les altres baixes segures.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)