1a femenina

L'Espanyol salva un punt

1a divisió femenina. Les blanc-i-blaves van esgarrapar un empat sense gols al feu del València, un dels equips de la zona alta de la taula

valència 0 espanyol 0

VALÈNCIA:Endler, Nicart, Ivana, Joyce, Aedo, Carol, Débora (Salo, 71'), Gaitán (Maya, 83'), Zornoza, Peiró (Benini, 58') i Medina (Marianela, 62').ESPANYOL:Mimi, Elba, Estibi, Inés, Carola, Pomares, Baudet, Nuria, Paloma (Zaira, 67'), Brenda (Leti, 90') i Gemma (Eli, 61').GOLS:cap.ÀRBITRE:Sánchez López.T.G.:a la visitant Núria.COMENTARI:l'Espanyol va saber patir i va aconseguir marxar amb un valuós punt de la seva visita al camp del València. Les de Luismi Marín van arribar a gaudir de fases de cert control en el primer temps, però en la segona meitat es van haver d'encomanar a les intervencions de la portera Mimi. Les valencianes van sortir a totes i van tenir alguna bona opció en els primers compassos del matx, però, de mica en mica, l'Espanyol va aconseguir asserenar el partit i disputar, en alguns moments, la possessió de la pilota al conjunt local. Això sí, l'ocasió més clara d'aquest primer temps va ser un gol anul·lat a la valencianista Gaitán per una falta prèvia. Després de la represa, el València va repetir l'inici impetuós del primer temps, i aquest cop el conjunt blanc-i-blau no va trobar resposta. El domini local va ser cada vegada més gran, i si el resultat no va canviar va ser gràcies a les intervencions de Mimi. Una vegada i una altra, la portera visitant es va multiplicar per conservar el 0-0. I on no va arribar Mimi, el pal va salvar un Espanyol que va resistir amb tot en els darrers instants contra un València que va acabar desesperat.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)