2a divisió FEF

Merescuda i molt patida

Victòria. El Llagostera va superar l'Hèrcules gràcies a una gran primera meitat. Els gironins van haver de sofrir per mantenir l'avantatge mínim

llagostera 2 hèrcules 1

LLAGOSTERA:Moragón, Chica, Diego, Samu, Raúl Fuster, Vivi, Nando Quesada (Marc Martínez, 59'), Colorado (Valentín, 80'), Rubén Martínez, Marc Fernández (Masó, 70') i Manel Martínez.HÈRCULES:Buigues, Dalmau, Lolo, Pol Bueso (Javi Flores, 45'), Peña, Checa, Miñano, Gaspar, Salinas, Mainz (Juan Delgado, 69') i Berrocal (Juanma, 77').GOLS:1-0 (11') Manel Martínez. 2-0 (16') Nando Quesada. 2-1 (53') Dalmau.ÀRBITRE:Montes García.T.G.:als locals Diego (43') i Nando Quesada (51'); al visitant Lolo (76').T.V.:cap.PÚBLIC:498 espectadors a l'estadi Palamós-Costa Brava.

El Llagostera va aconseguir una victòria treballada i molt patida, sobretot en els instants finals, contra el tercer classificat, l'Hèrcules (2-1). Els llagosterencs van fer una primera part excel·lent amb un gran joc que els va permetre marxar a la caseta amb un avantatge de 2-0 gràcies als gols de Manel i Nando Quesada. En la represa, l'Hèrcules va retallar distàncies massa aviat (53') i el patiment per mantenir la renda va arribar a nivells insospitats.

De seguida que va començar a carburar, l'Hèrcules va intentar fer mal a l'esquena dels centrals llagosterencs. Amb Checa i Miñano, migcampistes de creació amb molt de toc i tècnica, Mainz i Berrocal, els homes més avançats van començar a fer treballar Diego i Samu. En el 5', Miñano va aprofitar un refús des de la frontal però el seu xut de rosca es va perdre per poc, en el 8' Moragón va sortir a la perfecció als peus de Mainz, quan aquest es disposava a driblar-lo i marcar.

Els dos avisos de l'Hèrcules van despertar, i de quina manera, el Llagostera. La primera ocasió clara va ser de Samu, amb una rematada de cap a la sortida d'un corner i, pocs minuts després, a través d'un altre corner, Vivi va interpretar molt bé un refús per assistir de meravella Manel, que no va fallar i, superant Buigues, va establir l'1-0 i va materialitzar el seu onzè gol del curs. El gol va anar la mar de bé als llagosterencs, que van insistir en la pressió per ofegar el rival. De fet, una recuperació de Quesada va permetre al menut migcampista obrir cap a Rubén Martínez. Aquest va fer la centrada a Marc Fernández, que va fer una brillant rematada des del primer pal. Buigues va refusar l'esfèrica, però el mateix Quesada al segon pal i lliure de marca va fer el segon a pler (16'). El Llagostera estava completant els millors minuts de tot el curs i, fins i tot, va estar a punt de fer el tercer gol en una contra de llibre que van iniciar Chica i Rubén Martínez. En aquesta ocasió, Manel no va fer la centrada de la mort i va decidir xutar, massa desviat.

L'Hèrcules va manar fins al final de la primer part però no va trobar la manera de fer mal als gironins, que només van patir amb les centrades de Gaspar, un guant, les més perilloses en el 28', que es va passejar davant de la porteria de Moragón, i la darrera amb una falta lateral que va rematar Checa i que Moragón va desviar brillantment (44').

Pateixen i gaudeixen

En la segona part, el Llagostera va centrar els esforços a defensar la renda. En el 53', però, l'Hèrcules ja va retallar distàncies amb un gol de Dalmau, que va aprofitar una passada a l'espai per traçar un recorregut en diagonal fins a superar Moragón. El neguit i el fantasma de no poder aguantar un nou avantatge, com ja els havia passat anteriorment, va perseguir els d'Alsina, i és que Mainz va tenir una bona ocasió en el 63' –va executar el xut massa lent davant de Moragón i Samu li va pispar la cartera– i Javi Flores gairebé empata després d'una centrada de Gaspar. La rematada al segon pal la va aturar el balear damunt la línia. Els últims vint minuts es van fer eterns per al Llagostera i curts per a l'Hèrcules. Els de la Costa Brava van concedir poc al rival, que no va estar encertat en la darrera passada, tot i la sensació de perill que generava.

EN RATXA

Manel va fer l'1-0, el seu onzè gol de la temporada i el quart en els últims tres partits

NO ARRIBA A L'HORA

Pitu no va poder jugar, ja que encara espera el ‘transfer' oficial des de l'Índia

LÍNIA ASCENDENT

Després de vuit jornades sense guanyar, els gironins sumen 7 dels últims 9 punts

Raúl Fuster, directe a l'onze en detriment de Valentín

Una de les flamants incorporacions del Llagostera, el lateral esquerre d'Elx Raúl Fuster, va disputar els primers minuts amb la samarreta blaugrana i sortint en l'onze inicial en el lloc de Valentín Merchán. Presentat dimecres passat i amb mitja dotzena d'entrenaments amb els seus nous companys, Fuster va ocupar la seva posició natural en el lloc d'un Valentín que havia estat titular en tots els partits de lliga i que només s'havia perdut 17 minuts, els darrers del duel contra l'Alcoià de la sisena jornada. Els altres tres canvis en l'onze inicial format per Alsina respecte del matx al camp de l'Atlètic Saguntí van ser l'entrada de Rubén Martínez en el lloc del lesionat Gavilán i la de Marc Fernández per un Rafa Jordà també lesionat de darrera hora. Chica, després de repensar-se el fitxatge per l'Estoril portuguès i de desdir-se'n, va tornar a l'onze inicial en el lateral dret per Jordi Masó.