Territorial

El Farners encadena la segona derrota

1a catalana. Els selvatans van tenir poques possibilitats contra l'Hermes, que va deixar el duel ben encarrilat just després del descans

HERMES 2 FARNERS 0

FP HERMES:Yanka, Cifu, Daniel, Dowi (Franco, 83'), Rachid, Fini, Cunillera (Guaje, 46'), Manu (Ren, 89'), Jairo (Pozo, 76'), Anàs (Víctor, 68') i Garrido.FARNERS:Blanquera, Yaya, Joel Salas (Adrià Salas, 62'), Pitu Riart, Toni Rosell, Riki Solà (Litus, 62'), Criado (Negre, 62'), Fajardo, Nierga (Sureda, 76'), Gerard Muñoz (Miquel Joan, 46') i Coro.GOLS:1-0 (28') Jairo. 2-0 (46') Guaje.ÀRBITRE:Capdevila Espitlla.T.G.:Anàs, de l'Hermes, i Coro i Toni Rosell, del Farners.T.V.:cap

El Farners, que la setmana passada va veure tallada contra el Sants una molt bona ratxa de resultats que l'havien impulsat a la part alta, va encadenar ahir la segona derrota. L'equip de Nacho Castro va tenir problemes per adaptar-se al camp estret de l'Hermes i no es va acabar de sentir còmode. La primera part va ser relativament igualada, amb poques ocasions de gol. Els maresmencs, però, van marcar l'1-0 mitjançant una bona acció de Jairo, que va conduir i definir un contraatac (28'). El cop baix per al Farners va arribar just després del descans, en un fora de banda mal defensat que va aprofitar Guaje, autor del 2-0. El segon gol va deixar el partit molt costa amunt per als selvatans, que van tenir una fase fosca en què l'Hermes hauria pogut marcar el tercer. Refets, els visitants van tenir alguna aproximació per marcar el 2-1, sobretot de Litus i Coro, però no les van saber aprofitar. L'Hermes, en jugades de contraatac, també hauria pogut arrodonir el partit amb algun altre gol, però va topar amb la inspiració de Blanquera, que va fer bones intervencions.

L'Andorra-Girona B, suspès

X.M.

L'Andorra, amb el seu camp impracticable, havia decidit programar el partit contra el Girona B a Alàs, però tampoc va ser possible jugar perquè el camp de la localitat de l'Alt Urgell també estava cobert de neu i gel. El filial va sortir de Girona a primera hora del matí, però no va ni arribar a Alàs. Quan era a Bagà, l'autocar va fer mitja volta perquè els clubs i la federació ja havien acordat la suspensió de l'enfrontament.