2a divisió FEF

Futbol

Segona divisió B

Qüestió de dinàmiques

Caiguda lliure. El Prat entra en promoció de descens en un partit en què va deixar palès el seu mal estat de forma, ben al contrari que el Lleida

lleida 2 prat 0

LLEIDA:Campos, Óscar Rubio (Miki Muñoz, 86'), Mikel Fernández, Valiente, Andriu, Noel, Casares (Doncel, 81'), Albisua, Nierga, Arnau (Cristian Fernández, 91') i Quintillà.PRAT:Toni, Oriol Dot, Aitor Lario, Ricarte, Fede, Prior (Poves, 46'), Barnils, Javi Lara (Ignacio, 76'), Padilla (Fran Piera, 46'), Nacho del Moral i Óscar Muñoz.GOLS:1-0 (26') Arnau. 2-0 (32') Óscar Rubio.ÀRBITRE:Mena Gimeno.T.G.:al local Valiente; i al visitant Aitor Lario.PÚBLIC:Uns 600 espectadors.

Diuen que el futbol són estats d'ànim, i el Lleida i el Prat ho van deixar ben clar en el duel català disputat ahir al Camp d'Esports. Els de Pedro Dólera, que sumen tretze jornades sense conèixer la victòria, van sortir amb empenta, però es van enfonsar després de les dues dianes del Lleida en pràcticament les primeres arribades a la porteria rival.

El Prat va sortir disposat a pressionar a dalt, i en un bon primer quart d'hora de joc va gaudir del domini del matx. Així, Óscar Muñoz, el davanter potablava més actiu, va provar sort en dues tímides rematades. Però a partir del minut 20, els locals van fer un pas endavant, i en la primera bona combinació van trobar el premi del gol. Nierga, autor de les assistències en els dos gols, va connectar amb Arnau, que va batre Toni amb un xut ajustat al pal (26'). El gol va ser un cop dur per al Prat, que va veure com Casares ho va provar un minut després i Óscar Rubio va deixar el partit mig sentenciat amb el 2-0 (32').

Amb el segon, els de Pedro Dólera es van diluir, i tot i un intent de reacció innocu a l'inici del segon temps, el Lleida va poder confirmar sense patir la seva quarta victòria en els darrers cinc partits. De fet, el resultat encara hauria pogut ser més ampli si els de la terra ferma haguessin volgut fer sang d'un Prat en plena caiguda lliure.

LES FRASES DELS ENTRENADORS

Hem estat molt efectius en el primer temps, i en el segon hem controlat molt bé el partit
Gustavo Siviero
entrenador del lleida
El Lleida ha aprofitat el que ha tingut. El primer gol ens ha fet mal i el segon ens ha matat