2a divisió FEF

Futbol

Segona Divisió B

Tan diferents, tan iguals

La pilota aturada decideix. El Barça B esgarrapa un punt a última hora gràcies a un lliure directe de Gumbau en un xoc molt dominat per l'Alcoià, que es va avançar en una falta lateral

BARÇA B 1 ALCOIÀ 1

BARÇA B:Suárez; Palencia, Fali, Borja López (Xemi, 62'), Moi Delgado; Gumbau, Aleñá, Kaptoum (Mujica, 62'); Alfaro, Romera i Perea (Carbonell, 84').ALCOIÀ:Bañuz; Navarro, Ruso, Fuentes, Álvaro; Gato, Jony, Miranda, Jose Garcia (López Silva, 72'); David Torres i Mariano (Barreda, 79').GOLS:0-1 (52') David Torres. 1-1 (88') Gumbau.ÀRBITRE:Muñoz Piedra.T.G.:els locals Alfaro, Moi Delgado, Borja López, Aleñá, Fali i Nili (a la banqueta); els visitants Ruso, Torres, Jony, Miranda, Navarro i López Silva.PÚBLIC:1.761 espectadors al Miniestadi.

El Barça B i l'Alcoià comparteixen poques coses més que la lluita per la primera posició. Mentre l'un, equip jove i descarat, busca la virtut a través del bon tracte de la pilota; l'altre, conjunt conservador i veterà, apel·la a l'esforç defensiu per tirar endavant els partits. I a tots dos els ha anat prou bé en la classificació. Però al llarg de la temporada també han demostrat ser dos conjunts extraordinaris a pilota aturada. I ahir en van fer gala en el duel pel lideratge que tots dos van protagonitzar. Una falta lateral rematada per David Torres (52') i un lliure directe de Gumbau (88') van establir el repartiment de punts, que no deixa content ningú: el Barça B va quedar desbordat per la feina defensiva del rival i l'Alcoià va tenir el triomf a tocar.

Els de Seligrat van establir un domini sibil·lí del qual el Barça no es va poder desempallegar. El resultat va ser que els blaugrana van tenir oportunitats amb comptagotes en el primer temps, tan sols una diagonal d'Alfaro (22') blocada per Bañuz i un lliure directe molt desviat (38'). L'Alcoià tampoc es va apropar gaire a l'àrea rival abans del descans: un xut d'Álvaro enverinat (29') i un servei de Torres aturat per Suárez (40').

La carn a la graella

L'Alcoià es va jugar les seves possibilitats de marcar arriscant en els primers minuts del segon temps. I li va sortir molt bé. Navarro (50') va tenir una gran oportunitat que va obligar Suárez a intervenir amb els peus i Torres (51') va etzibar una xilena dins de l'àrea que va aturar el porter blaugrana. Tan sols un minut després, en ple vendaval visitant, Torres va aprofitar una pantalla dels seus companys en una falta lateral per avançar el seu equip amb un cop de cap.

Després del gol, Gerard no va trigar gaire a moure la banqueta i, preveient que l'Alcoià es tancaria encara més, va fer entrar un mitjapunta –Xemi– i un davanter –Mujica– i va establir una defensa de tres homes. El partit, a més, va començar a pujar de to amb diverses picabaralles, cosa que perjudicava els blaugrana.

Tot i els riscos, al Barça li va costar generar i encara va rebre una última ocasió, de Barreda, que va fallar quan ho tenia tot a favor. Però en una de les poques pilotes filtrades a la frontal de l'àrea de l'Alcoià, Mujica va provocar una falta que va llançar amb mestria Gumbau per convertir-la, pel pal del porter, en el gol de l'empat.

ELS VESTIDORS

Hem merescut el punt per insistència. Amb el gol, a l'Alcoià se li ha posat el partit perfecte
Gerard López
entrenador del barça b
S'han escapat vius d'un pèl al final. Durant el partit hem fet un gran esforç i no hem regalat res
Toni Seligrat
entrenador de l'alcoià
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)