La Jonquera no en fa prou

Segona derrota seguida. Dos gols de l'ex-Figueres Roger Brugué van decantar el duel a favor de la Pobla. Els fronterers van despertar tard

LA pobla maf. 2 la jonquera 1

LA POBLA DE MAFUMET:Perales, Pol, Roger Figueras, Ruxi, Ivan de Nova (Aruro, 70'), Vadillo, Dani Ojeda, Rayco, Iván Vidal (Riky, 85'), Jesús (Adrián, 80') i Roger Brugué.LA JONQUERA:Toni Montero, Bena (Isma, 59'), Pau (Marc Vilà, 46'), Murga Boran Minic, Pujol, Zou, Brice, Juanpi (Mamau, 73'), Aleix i Oscar.GOLS:1-0 (29') Roger Brugué. 2-0 (61') Roger Brugué. 2-1 (73') Aleix Feixas, de penal.ÀRBITRE:Rodríguez Enrique.T.G.:als locals Bonet, Figueras, De Nova, Rayco i Nogueira; i als visitants Juanpi, Pujol, Montero, Marc Vilà i Brice.T.V.:cap.

La Jonquera va encadenar ahir la segona derrota (entremig hi ha el partit ajornat contra el Figueres) en perdre 2-1 al camp de la Pobla de Mafumet, que en va fer prou amb dos gols de l'exjugador del Figueres Roger Brugué per endur-se els tres punts. El conjunt local va ser el clar dominador del partit en la primera meitat, i després de desaprofitar diverses ocasions en el tram inicial (el porter Toni Montero també hi va tenir alguna cosa a veure) es va avançar en el minut 29 de joc amb el primer gol de Brugué, de cap, després d'aprofitar una centrada de De Nova. Llavors la Jonquera hauria pogut empatar abans del descans mitjançant Aleix Feixas, però el porter Perales va aturar el cara a cara amb el davanter, fitxat aquesta mateixa setmana procedent del Palamós.

Després de la represa, el partit va continuar amb la mateixa tònica, ja que era la Pobla l'equip que més perill creava en atac. Els locals van tornar a desaprofitar diverses ocasions, i va haver de ser novament Roger Brugué l'encarregat d'enviar la pilota a la porteria. En aquesta ocasió l'ex-Figueres va tenir com a gran aliat Dani Ojeda, que li va servir el gol en safata després d'una jugada de contraatac (61').

Amb el 2-0 en contra, la Jonquera es va bolcar a l'atac, i fruit d'això va aconseguir escurçar la distància amb un gol de penal d'Aleix Feixas, que no va fallar des dels onze metres (73'). A partir d'aquí, els visitants van buscar el gol de l'empat amb insistència, però sense encert, i finalment els tres punts es van quedar al camp de la Pobla, que va saber gestionar bé els últims minuts de l'enfrontament per assegurar el triomf.

ARRIBAR I MOLDRE

Aleix Feixas va debutar amb la Jonquera i va marcar el 2-1, de penal
Te'n vas amb mal gust per la derrota, però veure competir els jugadors d'aquesta manera és per estar-ne orgullós
Hem lluitat fins al final del partit i això ens ha de fer ser optimistes de cara als pròxims partits