El calvari de Nou Barris

Sense premi. El Palamós perd al camp de la Muntanyesa (1-0) en un partit en què els de Mármol van fer mèrits per obtenir un resultat més positiu

muntanyesa 1 palamós 0

MUNTANYESA:Burgada, Joshua, Tejeda, Alberto García, Santos, Giménez, Toni (Edu, 90'), López, Pedro (Joel, 79'), Dani Sánchez i Montoro (Diego, 88').PALAMÓS:Manzano, Barrera, Cano, Ayala, Subi, Cornellà, Agi, Àlex Cano (Marc Medina, 59'), Jaume Duran (Biel Gasca, 79'), Gerard Herrera i Bonaventura (Serramitja, 77').GOLS:1-0 (53') Montoro.ÀRBITRE:Luceño Soriano.T.G.:als locals Giménez i Montoro.T.V.:al visitant Ayala (82') per doble amonestació.

Guanyar al camp de la Muntanyesa és difícil per a tothom, però sembla que encara ho sigui més per al Palamós, que ahir va patir la seva cinquena derrota consecutiva a Nou Barris (1-0) per culpa d'un gol de Carles Montoro a l'inici de la segona part, que va servir als barcelonins per trencar una ratxa de tres derrotes consecutives. A més, els palamosins van haver de tornar amb les mans buides i amb una sensació d'impotència, ja que el joc de l'equip va merèixer un resultat més positiu, però no van poder evitar encadenar la tercera derrota a domicili.

En la primera part cap dels dos equips va aconseguir el domini del partit i hi va haver arribades amb perill a les dues àrees. El Palamós va disposar de dues bones ocasions gairebé consecutives en els primers minuts, a càrrec de Bonaventura i Guillem Cornellà. La més clara per als de Mármol, però, va ser una d'Agi, que a deu minuts del descans va fer lluir Burgada amb un xut des de la frontal de l'àrea. La Muntanyesa no es va quedar amb els braços plegats i també va tenir les seves ocasions per marcar, però Manzano va estar inspirat en dos xuts d'Antonio Pérez i Rubén Martínez i en un cop de cap de Pedro García per mantenir l'empat a zero.

La segona part va arrencar amb l'ocasió més clara del Palamós en tot el partit. Només de començar Agi va superar en l'un contra un Burgada, però, quan es disposava a marcar el 0-1 a porta buida, un defensa local va refusar l'esfèrica a córner. Del 0-1 es va passar a l'1-0, que acabaria sent el resultat definitiu. El davanter local Carles Montoro es va avançar a tota la defensa visitant per rematar una centrada a l'interior de l'àrea i anotar l'únic gol del partit (53').

Amb el marcador en contra, Mármol, que complia el segon parit de sanció, va posar pólvora ofensiva donant entrada a Medina i Serramitja, però el gol de l'empat es va resistir malgrat dominar i posar setge a la porteria local. A més, en el 82' el Palamós es va quedar amb un home menys per l'expulsió d'Ayala. Amb deu, els palamosins ja no van tenir res a fer, i van ser els locals els que van tenir ocasions per ampliar l'avantatge.

Per joc i per ocasions de gol avui ens hem merescut més, com a mínim l'empat, però la pilota no ha volgut entrar
La Muntanyesa venia d'una mala ratxa, però som especialistes en ressuscitar equips
Joan Mármol
entrenador del palamós

Un escenari maleït per al degà

Cada vegada que el Palamós ha de jugar contra la Muntanyesa tremola. I és que els números que el degà ha aconseguit en els dotze enfrontaments directes que hi ha hagut en les últimes cinc temporades i la 2010/11 no són bons: els palamosins només han sumat 11 punts de 36 possibles –2 victòries, 5 empats i 5 derrotes–. A casa el degà mai ha perdut contra els barcelonins, però els números són especialment pobres quan el Palamós ha hagut de visitar el camp de Nou Barris, sempre a 3a divisió. En els sis partits que s'hi han disputat, els del Baix Empordà només han aconseguit un punt, en la seva primera visita el curs 2010/11. A partir de llavors, sequera, i és que els palamosins hi han sofert cinc derrotes en les cinc últimes temporades: 2-1 la temporada 2012/13, 3-2 la 13/14, 2-0 la 14/15, 4-1 la 15/16 i l'1-0 d'ahir.