Territorial

El Llagostera B va embalat

1a catalana. El filial llagosterenc supera el Vic, encadena el novè partit sense perdre i ja és cinquè. Òscar Almendros (2) i Maymí van ser els golejadors

LLAGOSTERA B 3 VIC 0

LLAGOSTERA B:Busquets, Tarrenchs, Pol Gómez, Eloi, Maynau, Maymí, Marçal, Uri Vila, Espuña, Peque i Almendros.VIC:Reig, Enrich, Isma (Velasco, 81'), Roca, Peque, Peña (Valls, 63'), Abad, Gil, Busquets, Cañadilla (Rovira, 54') i Puigdesens.GOLS:1-0 (6') Almendros. 2-0 (62') Jordi Maymí. 3-0 (75') Almendros, de penal.ÀRBITRE:Miguel Teruel.T.G.:al locals Eloi Zamorano; i als visitants Puigdesens, Peña, Abad, Rovira, Reig i al tècnic Melero.T.V.:cap.

El Llagostera B sembla que no té aturador, i ahir va enllaçar el novè partit sense perdre (19 punts dels últims 27 en joc) amb una contundent victòria contra el Vic (3-0). Amb el triomf, el filial llagosterenc escala fins a la cinquena posició de la taula, amb 30 punts, i queda a tres del segon classificat, el Sants i a quatre del líder, l'Horta.

El Llagostera tenia ahir un grapat de baixes (entre les quals la de Soufiane, que jugarà en un equip de Romania), però l'equip de Pep Triadú va fer un partit molt treballat i efectiu que va valer tres punts. Als llagosterencs se'ls va posar el partit a favor molt aviat, amb un gol en el minut 5 d'Òscar Almendros, que va enviar la pilota a l'esquadra després de regatejar la defensa rival. La primera part va transcorre sense gaires ocasions, i no va ser fins després de la represa que els llagosterencs van agafar tranquil·litat amb el segon gol, aquesta cop de Maymí, que va estar molt murri en una falta servida ràpidament per Uri Vila (62'). Poc després, els gironins van marcar de penal el definitiu 3-0, mitjançant Òscar Almendros, que va fer el seu doblet particular (75'). Llavors el Vic va tenir alguna ocasió, però va ser incapaç d'escurçar distàncies, i menys quan Valls va ser expulsat per doble groga (85').

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)